Crossminds

Crossminds – Marketing Operations

Wij ondersteunen organisaties bij hun “digitale” marketing transformatie voor een succesvolle communicatie via online en offline media. We denken daarbij niet in kanalen, maar in klanten. Alleen zo haalt u het maximale uit marketing en communicatie. Met onze jarenlange expertise en unieke werkwijze bundelen we innovatie, processen, marketing technologie en design in een succesformule waarmee u tot wel 30% bespaart op de operationele kosten. Verhogingen van het effect met wel 50% zijn eerder regel dan uitzondering. Meer effectiviteit, minder kosten.

Succes is een proces. Het is het resultaat van inzicht, een goede waardepropositie en langetermijnprocessen die steeds kunnen worden geëvalueerd en bijgestuurd. Dat is ons vak: deze processen analyseren, uitwerken, implementeren, automatiseren en vertalen naar oplossingen en programma’s.

Bewijsbaar betere resultaten

Afhankelijk van uw doelen ligt onze focus vooral op het reduceren van de kosten en het vergroten van het succes van uw marketinginspanningen. Dat doen we door het gebruik van technologische oplossingen, slimme dashboards of het aanpassen en optimaliseren van de inhoud. We kijken daarbij naar de resultaten op zowel de korte termijn (conversie of engagement) als de lange termijn (customer lifetime value). Het begint met vertrouwen, maar uiteindelijk spreken de cijfers voor zichzelf.

Lagere kosten

Elke euro van het marketingbudget kan maar één keer uitgegeven worden. Daarom zoeken we voortdurend naar manieren om uw marketingactiviteiten te structureren en efficiënter uit te voeren. Door het automatiseren van processen, het vinden van slimme manieren van productie, het reduceren van fouten, de selectie van de juiste leveranciers en het kiezen van kosteneffectievere communicatiekanalen krijgen we dat voor elkaar. Minimaal budget, maximaal effect. Voor een dubbeltje op de eerste rang is echt mogelijk!

STRATEGIE, IMPLEMENTATIE & EXECUTIE

Marketing operations draait om eenheid en samenhang. Logisch dus dat Crossminds u alle expertise die daarbij komt kijken aanbiedt onder één dak. Onze ervaren adviseurs hebben de vaardigheid om kort en krachtig te analyseren, u het verbeterpotentieel aan te reiken en u te ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie. Vanuit Crossworx kunnen we u bovendien volledig ontzorgen bij het beheer en de executie, waardoor u zich kunt concentreren op uw core business.