Crossminds en Symson slaan handen ineen

Crossminds en Symson bundelen de krachten om Artificial Intelligence (AI) toe te passen in de ondernemingsstrategie

Door ontwikkelingen rondom Corona en de digitale transformatie, verandert de wereld razendsnel. Dit heeft een directe invloed op het klantgedrag; hoe de klant koopt, waar de klant koopt en wat de klant koopt. Doordat er ook steeds meer data wordt achterhaald, is het mogelijk om met die data, slimme (machine learning) modellen te ontwikkelen die het klantgedrag kunnen voorspellen.

De markt vraagt steeds meer om intelligente toepassingen als het gaat om anticipatie op snel veranderend klantgedrag. Crossminds ziet dit al bij diverse strategische implementaties.
Van beide kanten bestond de behoefte om de propositie te verbreden. Al snel werd duidelijk dat er hier sprake is van 1+1=3 en dat partijen met een gezamenlijke propositie een strategische dienst/ oplossing aan de markt kunnen bieden waarbij Symson de softwarematige oplossing levert en Crossminds de implementatie/ verandermanagement verzorgt.

Bij onze klanten zien we dat bij de integratie van SYMSON niet zozeer de technologie bepalend is, maar met name ook de processen en de organisatie. Met Crossminds hebben we een goede partner gevonden waarbij de organisatie met een breder pakket kan worden ondersteund”, aldus Arian Oosthoek van SYMSON

De kunst is om als dienstverlener waarde toe te voegen voor de klant zonder een situatie van afhankelijkheid te creëren. De open en transparante manier van werken sluit goed aan bij onze werkwijze. Primaire focus bij Symson is ook het realiseren van het beste resultaat voor haar klant, met een Rotterdamse no nonsense aanpak. Daar houden wij van”, aldus Michel van Dijk van Crossminds


Crossminds

Crossminds is onder meer specialist in strategievorming en implementatie. De nadruk ligt bij Crossminds vooral op het systematisch implementeren van processen en systemen vanuit de eerder gemaakte strategische keuzes. In dit proces nemen wij de organisatie mee in het veranderingsproces. Iedere dag proberen wij organisaties mooier, beter en vooral waardevoller te maken. Jouw bedrijf en strategische doelen staan bij ons centraal.


Symson

Symson is een Rotterdamse onderneming actief op het gebied van demand forecasting en pricing. Symson staat voor Smart Yield Management Software. Ze brengen wetenschappelijke kennis, data science en software engineering samen in een AI-platform (SYMSON) waar klanten snel kunnen reageren op dynamisch klantgedrag. Met deze tool kunnen bedrijven hun prijzen- en vraagvoorspellingen op de best mogelijke manier optimaliseren.


Samenwerking

Vanaf heden zijn wij, samen met Symson, in staat een uitgebreidere service te bieden op het gebied van strategie en implementatie. Door de gezamenlijke input en kennis op verschillende expertisegebieden, kunnen we samen het beste resultaat bereiken om ondernemingen klaar te maken voor de digitalisering.

Crossminds en Symson hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. In de aankomende periode zullen wij gezamenlijk meer naar voren treden om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen/uitkomsten van onze samenwerking.

Crossminds en Symson
Video: Partnership Crossminds en Symson

Categorie

Auteur

Michel van Dijk Crossminds
Michel van Dijk

Senior adviseur

T: +31 6 52 40 38 17

E: michelvandijk@crossminds.nl