Crossminds: meer dan een business coach

Bij Crossminds begrijpen we dat ondernemers behoefte hebben aan meer dan een business coaching. We zijn je strategische partner die je helpt bij het nemen van cruciale beslissingen, het ontwikkelen van groeistrategieën en het behalen van duurzaam succes.

Ben jij benieuwd naar wat Crossminds voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier en ontdek hoe onze samenwerking je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!

Bij Crossminds delen we een duidelijke visie op business coaching en business coaches. We geloven dat ondernemerschap een reis is die vaak uitdagend en enigszins eenzaam kan zijn. Ondernemers staan voor complexe beslissingen, strategische wendingen en groeikansen die hun bedrijven naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Onze visie is niet om als business coach op te treden, maar als een betrouwbare sparringpartner die ondernemers helpt om hun pad helder te zien, tot diepgaande inzichten te komen en meetbaar succes te behalen. In dit artikel gaan we dieper in op hoe Crossminds deze visie in de praktijk brengt en waarom samenwerken met ons een cruciale stap kan zijn voor elke ondernemer.

Als ondernemer sta je dagelijks voor uitdagingen en beslissingen die van invloed zijn op het succes van je bedrijf. Soms kan het eenzaam aanvoelen, en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste koers te bepalen. Hier komt de waarde van samenwerken met Crossminds in beeld. In dit artikel gaan we dieper in op hoe Crossminds als sparringpartner voor ondernemers fungeert en waarom deze samenwerking een krachtig instrument is om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Business coach: waarom samenwerken met Crossminds?

We maken je bedrijf waardevoller. Ondernemen is kansen pakken en uitdagingen aangaan. Het beste uit je bedrijf halen. Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Wij geven richting en helpen bij strategische keuzes. Iedere dag maken wij organisaties mooier, beter en vooral: waardevoller. Jouw bedrijf en strategische doelen staan centraal. Zo bereiken we samen het beste resultaat. Dit doen wij door:

 1. Diepgaande analyses: Crossminds voert diepgaande analyses uit die verder gaan dan traditioneel coaching. We helpen je om alles op een rijtje te zetten en tot nieuwe inzichten te komen op basis van feitelijke gegevens en cijfers.
 2. Geen druk, alleen ondersteuning: Bij Crossminds geloven we in een ondersteunende benadering, zonder onnodige druk. We leggen de ondernemer niets op en bieden in plaats daarvan begeleiding en advies waar de ondernemer dat nodig acht. We werken nauw samen om oplossingen te vinden die passen bij jouw visie en doelen, zonder enige vorm van dwang.
 3. Strategisch partnerschap: We beschouwen onszelf als strategische partners van ondernemers, geen traditionele business coaches. Samen werken we aan het succes van je onderneming. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen advies geven, maar ook samen willen werken met de ondernemer om strategische beslissingen te nemen, groeistrategieën te ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en meetbare resultaten te behalen. Het gaat verder dan de rol van een traditionele consultant of coach, omdat het een diepgaande betrokkenheid en een gezamenlijke inspanning omvat om het bedrijf te laten groeien en te gedijen.

Hoe is Crossminds meer dan een business coach?

Bij Crossminds gaan we verder dan de traditionele rol van een business coach. We beschouwen onszelf als strategische partners van ondernemers, wat betekent dat we niet alleen adviseren, maar ook actief betrokken zijn bij het succes van je bedrijf. Onze unieke benadering is gebaseerd op diepgaande analyses, strategische inzichten en oplossingsgerichte begeleiding op maat. We begrijpen dat geen twee ondernemingen hetzelfde zijn, en daarom passen we onze expertise aan op jouw specifieke behoeften en doelen. Bij Crossminds draait alles om het behalen van meetbare resultaten en het stimuleren van groei, zonder enige vorm van dwang. We bieden een holistische aanpak waarin zowel zakelijk succes als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Samen creëren we waarde en brengen we jouw onderneming naar nieuwe hoogten.

 1. Maatwerk: Onze aanpak is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Geen enkele samenwerking met Crossminds is hetzelfde.
 2. Resultaatgericht: We zijn toegewijd aan het leveren van resultaten. Onze analyses en ondersteuning zijn gericht op het bereiken van meetbare successen voor jouw bedrijf.
 3. Betrokkenheid: Crossminds is betrokken bij elke stap van je ondernemersreis. We staan naast je en ondersteunen je bij het realiseren van je ambitieuze doelen.
 4. Probleemoplossing: Als sparringpartner helpen we je bij het identificeren en oplossen van problemen binnen je bedrijf. We bieden een externe, objectieve kijk op je bedrijf en je besluitvormingsprocessen.
 5. Strategische planning: Met de hulp van Crossminds kun je een sterke strategische visie ontwikkelen voor de groei van je bedrijf. We helpen je om duidelijke doelen te stellen en een actieplan te ontwikkelen.
 6. Persoonlijke groei: Onze samenwerking gaat niet alleen over zakelijk succes, maar ook over persoonlijke groei. Je leert meer over jezelf en hoe je effectiever kunt zijn als ondernemer.

 

De rol van Crossminds als strategisch partner

Bij Crossminds begrijpen we dat ondernemers behoefte hebben aan meer dan traditionele coaching. We zijn je strategische partner die je helpt bij het nemen van cruciale beslissingen, het ontwikkelen van groeistrategieën en het behalen van duurzaam succes.

Ben jij benieuwd naar wat Crossminds voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier en ontdek hoe onze samenwerking je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!

FAQ

 1. Wat onderscheidt Crossminds van traditionele business coaches?

 • Crossminds fungeert als strategische partner en biedt diepgaande analyses en ondersteuning op maat. In tegenstelling tot traditionele coaches leggen we de ondernemer niets op. We werken samen met jou om oplossingen te vinden die passen bij jouw visie en doelen. Onze aanpak is holistisch en resultaatgericht, gericht op meetbaar succes.
 1. Hoe verloopt het proces van samenwerken met Crossminds als business coach?

 • Het proces begint met een verkennend gesprek waarin we je behoeften en doelen bespreken. Vervolgens ontwikkelen we een aangepast plan dat past bij jouw specifieke situatie. Gedurende de samenwerking houden we regelmatig contact, voeren we diepgaande analyses uit en werken we samen aan strategische doelen.
 1. Zijn jullie gespecialiseerd in specifieke sectoren of werken jullie met diverse bedrijven?

 • We werken met diverse bedrijven in verschillende sectoren. Onze aanpak is flexibel en afgestemd op jouw unieke bedrijfsomgeving en doelen. Of je nu in de dienstverlening, handel, productie, technologie, gezondheidszorg of een andere branche opereert, wij kunnen je ondersteunen.
 1. Wat zijn enkele veelvoorkomende doelen van ondernemers die Crossminds inschakelen als business coach?

 • Onze ondernemers streven naar verschillende doelen, zoals het verbeteren van winstgevendheid, het ontwikkelen van groeistrategieën, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het vergroten van leiderschapsvaardigheden en het verminderen van stress. We passen onze expertise aan om aan jouw specifieke doelen te voldoen.
 1. Hoe verloopt het eerste contact en de kennismaking met Crossminds?

 • Het eerste contact begint met een verkennend gesprek waarin we luisteren naar jouw behoeften en uitdagingen. Dit gesprek is bedoeld om wederzijds begrip op te bouwen en te bepalen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. We streven naar een open en transparante samenwerking vanaf het begin en zetten ons in om jouw verwachtingen te overtreffen.

 

Categorie

Senior Adviseur

Mitch van Bovene Crossminds
Mitch van Bovene

Senior adviseur

T: +31 6 53 15 72 95

E: mitchvanbovene@crossminds.nl