De Quick Scan: diepgaande inzichten voor MKB-ondernemers

Als MKB-ondernemer weet je dat het succes van je bedrijf afhangt van voortdurende verbeteringen, strategische beslissingen en het benutten van kansen. Maar hoe krijg je het broodnodige inzicht om deze doelen te bereiken? Hier komt de Crossminds Quick Scan in beeld. Onze Quick Scan is geen gewone evaluatie; het is een krachtig hulpmiddel dat diepgaande inzichten biedt en concrete handvaten aanreikt om je winst op korte termijn te verbeteren.

De Quick Scan: een diepgaande duik in je bedrijf

Tijdens de Crossminds Quick Scan gaan we verder dan oppervlakkige beoordelingen. We starten met persoonlijke gesprekken met meerdere sleutelfunctionarissen binnen je bedrijf, om een volledig beeld te krijgen van je operationele en financiële situatie. Ons ervaren team voert een grondige analyse uit van al je bedrijfscijfers en legt verbanden bloot die mogelijk eerder over het hoofd zijn gezien.

Daarna nemen we een diepe duik in de bedrijfssystemen, waarbij we alle relevante gegevens en processen onder de loep nemen. Deze systematische benadering stelt ons in staat om een uitgebreide beoordeling van je bedrijfsprocessen te maken, waarbij we knelpunten en kansen identificeren.

Van Inzicht naar Actie

Onze Quick Scan levert niet alleen cijfermatige bevestiging op van wat je mogelijk al vermoedde, maar biedt meestal ook nieuwe en verrassende inzichten. Het is ons doel om jou als ondernemer de middelen te verschaffen om actie te ondernemen. Met concrete aanbevelingen en voortdurende terugkoppeling van ons team kun je met vertrouwen vooruit.

We hebben al eerder bewezen dat onze Quick Scan MKB-ondernemers helpt om hun bedrijf te optimaliseren. Of het nu gaat om aanpassingen in de kostprijs, het verhogen van de brutomarge of het strategisch afstoten van niet-renderende klantgroepen, wij bieden praktische oplossingen die resultaten opleveren.

Quick Scan: wat kun je verwachten?

De investering in de Crossminds Quick Scan varieert tussen €6.000 en €10.000, afhankelijk van de complexiteit van je bedrijf. Ons team van ervaren adviseurs en analisten staat paraat om de Quick Scan uit te voeren. Tijdens het hele proces houden we nauw contact met je relatiebeheerder om ervoor te zorgen dat de Quick Scan soepel verloopt en dat we je tijdig voorzien van waardevolle aanbevelingen.

Ons belofte is simpel maar krachtig: met de Crossminds Quick Scan bieden we MKB-ondernemers binnen twee weken het broodnodige inzicht om doeltreffende maatregelen te nemen om de winst te vergroten.

In een zakelijke wereld die voortdurend evolueert, is het hebben van diepgaande inzichten cruciaal. De Crossminds Quick Scan is jouw partner in groei, en we zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Kies voor succes en zet vandaag nog de eerste stap naar een winstgevender toekomst met onze Quick Scan.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de Crossminds Quick Scan jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

 

Eerdere tevreden ondernemers

Ondernemer actief in de markt van verpakkingen:

“Na een lange tijd van verlieslatende resultaten ben ik door een bevriende relatie in contact gekomen met Crossminds. Samen hebben we goed naar mijn processen, het klantenbestand en kostprijscalculaties gekeken. Na een duidelijke analyse waarin de pijnpunten zichtbaar werden hebben we een plan gemaakt om de resultaten te verbeteren. Hierdoor is ons bedrijf weer zwarte cijfers gaan schrijven”

Ondernemer actief met de revisie en onderhoud van elektromotoren:

“Ik begreep nooit waarom ik iedere maand onder aan de streep slechts een klein resultaat over hield, ook in de maanden dat de omzet erg hoog was. Na de analyse van Crossminds bleek het probleem in de werkplaats te zitten. Te weinig facturabele uren, te lage verkooptarieven, relatief veel overwerk en te weinig grip op de planning. Crossminds heeft me naast dit inzicht ook praktische handvaten gegeven om terug in control te komen”.

DGA van een zakelijk dienstverlener:

“Als MKB-ondernemer was ik op zoek naar een manier om mijn winst te vergroten zonder grote veranderingen. De quick scan was de perfecte oplossing. Ik kan het iedereen aanbevelen”.

 

Wil jij het beste uit jouw bedrijf halen? We maken je bedrijf waardevoller. Ondernemen is kansen pakken en uitdagingen aangaan. Het beste uit je bedrijf halen. Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Wij geven richting en helpen bij strategische keuzes. Iedere dag maken wij organisaties mooier, beter en vooral: waardevoller. Jouw bedrijf en strategische doelen staan centraal. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

Kan jij onze hulp gebruiken?

Neem dan contact met ons op!

 

Categorie

Senior Adviseur

Mitch van Bovene Crossminds
Mitch van Bovene

Senior adviseur

T: +31 6 53 15 72 95

E: mitchvanbovene@crossminds.nl