Deal statistiek 2020 Q1 – Q4

Het team van Crossminds ondersteunt haar opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten. Daar zijn we trots op, al blijft dit werk vaak verborgen. Slechts in enkele gevallen treden we hiermee naar buiten. Om toch enig inzicht te bieden in de opdrachten en de omvang hiervan, publiceren we periodiek een statistiek waarbij onze specialisten betrokken zijn geweest.

Crossminds kijkt terug op een bewogen jaar. Kort na de bekendmaking van de samenvoeging van DRV Corporate Finance en DRV Performance Improvers tot Crossminds brak wereldwijd de coronapandemie uit. Ondanks de coronacrisis is het team ook in 2020 gegroeid met enkele nieuwe collega’s. Crossminds heeft in 2020 maar liefst 118 opdrachten afgerond. De opdrachten waren uiteenlopend. Hierbij valt te denken aan transactiebegeleidingen, waarderingen, herstructureringen, financieringsaanvragen, strategische vraagstukken en implementatie.
Na het winnen van de Fusie & Overname Award (categorie Medium) in 2019 is Crossminds ook in 2020 genomineerd voor de Fusie & Overname Award (categorie Large).

Uiteraard zijn we bereid om in deze lastige tijd vrijblijvend een keer als klankbord te fungeren voor ondernemers. U kunt altijd contact met ons opnemen!

Categorie

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl