Deal statistiek 2020 – Q3

Het team van Crossminds ondersteunt haar opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten. Daar zijn we trots op, al blijft dit werk vaak verborgen. Slechts in enkele gevallen treden we hiermee naar buiten. Om toch enig inzicht te bieden in de opdrachten en de omvang hiervan, publiceren we periodiek een statistiek waarbij onze specialisten betrokken zijn geweest.

We kijken terug op een derde kwartaal waarin het aantal opdrachten, ondanks de corona crisis, op peil blijft. Waar we vorig jaar iets meer opdrachten hadden, ligt de waarde gerelateerd aan de uitgevoerde opdrachten dit jaar hoger. Kwartaal drie van 2020 sluiten we af met 26 mooie opdrachten met een totale waarde van €200 miljoen; in het derde kwartaal van 2019 waren dit 31 opdrachten met een totale waarde van €135 miljoen.

Ook na de zomer zijn wij weer gevraagd door diverse ondernemers om te ondersteunen bij uiteenlopende opdrachten. Hiernaast zijn we ook graag bereid om eens vrijblijvend als klankbord te fungeren voor ondernemers die, juist in deze tijd, worstelen met strategische keuzes.

 

Categorie

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl