Een webwinkel zonder te investeren

Met ons onlineplatform helpen wij ondernemers om zonder investeringskosten en binnen enkele dagen een webwinkel te openen. Een demo is te zien op dichtmaartochopen.nl Dit geeft je de mogelijkheid om nu snel en effectief de winkelvoorraad te verkopen én blijvend een groter publiek te bereiken. Bijvoorbeeld voor fashion retailers is het van groot belang om tijdig de lente- en zomercollectie te verkopen. Door de plotselinge terugloop van het winkelend publiek ontstaat de noodzaak om nu snel te handelen.

Wilt u blijven verkopen, ook als uw winkel dicht moet?

Investeren in een online propositie vergt echter investeringen waar in deze tijd geen geld voor is. Vandaar dat wij een oplossing hebben bedacht voor ondernemers die dicht maar toch open willen zijn. Met ons online platform helpen wij deze ondernemers graag om zonder investeringskosten de stap naar online (blijvend) te maken. Je kunt een webwinkel openen met een eigen domeinnaam en volledig in de huisstijl van je fysieke winkel. Kijk voor een voorbeeld op dichtmaartochopen.nl

Wij begeleiden je intensief, zodat je binnen enkele dagen een goede online shop hebt. Zo kun je snel starten met de verkoop van je lente- en zomercollectie. En zorg je ervoor dat je voor de langere termijn een effectief extra verkoopkanaal hebt met een groot bereik.

Je enige investering is die in tijd. Tijd om zelf foto’s te maken (wees niet te kritisch nu), je collectie te inventariseren en vast te leggen in een door ons aangeleverd format (excel-bestand). Wij zorgen voor de import en de persoonlijke uitstraling van je online winkel met teksten en logo’s.

 

webwinkel binnen paar dagen online

Omdat wij onze eigen specialisten hebben op het gebied van marketing & executie en voor veel klanten al een online platform hebben gebouwd, kunnen wij jouw online webwinkel binnen een paar dagen te realiseren.

Heb je een winkel of een handelsonderneming met producten die geschikt zijn om online aan te bieden en heb je nog geen online webwinkel , meld je dan aan via onderstaande button, wij  nemen dan contact met je op om het stappenplan door te nemen. Dan weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je online je producten kunt verkopen.

Voordelen online shop zoals dichtmaartochopen.nl

  • Geen investering maar een kleine afrekening op basis van omzet. Dit aanbod geldt voor 6 maanden. Voor de langere termijn zien we wel weer verder, we helpen je nu deze moeilijke periode door.
  • Een webshop op je eigen domeinnaam in je huisstijl;
  • Je genereert nu omzet en je werkt aan je continuïteit op de langere termijn;
  • De webshop is geoptimaliseerd voor conversie;
  • Een eenvoudig bestelproces zorgt ervoor dat de bezoeker eenvoudig kan bestellen;
  • De shop bevat diverse hulpmiddelen om de bezoeker snel naar het gewenste product te leiden (geavanceerde zoekfilters, categorieën, one-page-checkout);
  • Betaling kan via diverse payment-providers en met nagenoeg alle gangbare betaalmethodes;
  • Te koppelen met bekende (boekhoud)systemen (Exact, King, Afas, FashionPartner etc.).

Nadelen online shop zoals
dichtmaartochopen.nl

  • Wij kunnen ze niet bedenken.

Categorie

Door:

John van Boesschoten Crossminds
John van Boesschoten

Senior growth hacker

T: +31 6 24 50 63 09

E: johnvanboesschoten@crossminds.nl