Je marketing effectiever maken door het uit te besteden

Wil je het rendement van je marketing verhogen? Wil je de klantwaarde verhogen, meer tevreden klanten hebben en meer nieuwe klanten trekken? Maar heb je daarvoor niet de juiste mensen in dienst? Dan zou je kunnen overwegen om je marketing uit te besteden. Door je marketing uit te besteden krijg je de beschikking over de specialisten die je nodig het. Zo beschik je met een beperkt team toch over de benodigde competenties en expertise om concurrentieel onderscheidend te zijn.

Bij ons zusterbedrijf Crossworx kan je jouw marketing uitbesteden. Ze zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de marketing en sales voor bedrijven in het MKB. Door het aanbieden van Marketing-as-a-Service kan je voor de kosten van één of twee marketingmedewerkers beschikken over:

  • Een team van specialisten
  • Hoogwaardige technologie en expertise
  • Een bewezen aanpak
  • Expertise op het moment dat je het nodig hebt

Doordat je de kosten voor technologie en kennis deelt krijg je de beschikbaarheid over high-tech oplossingen voor een fractie van de kosten. Zo wordt het mogelijk de effectiviteit van jouw marketing en sales sterk te verbeteren. Datagedreven marketing wordt zo ook toegankelijk voor het MKB.

Bekijk snel de website van Crossworx en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen.

Categorie

Auteur

Mitch van Bovene Crossminds
Mitch van Bovene

Senior adviseur

T: +31 6 53 15 72 95

E: mitchvanbovene@crossminds.nl