De marketing effectiviteits scan

De Marketing E2 – Scan geeft inzicht waar uw marketingoperatie efficiënter en effectiever kan. En we helpen u de verbeteringen door te voeren. Uw marketingoperatie wordt slagvaardiger. Zo maken wij samen uw marketing en communicatie beter!

U kijkt bij de inzet van marketingkanalen ongetwijfeld naar de effectiviteit ervan. Maar kijkt u ook naar de efficiency? Onze ervaringscijfers bewijzen dat u al snel 30% winst behaalt door optimalisatie van de dagelijkse marketingoperatie. De Marketing E2 -Scan geeft inzicht waar en hoe u de besparing verzilvert en de effectiviteit verder kan vergroten.

Een kenmerk van marketing- en communicatieprocessen is dat ze vaak arbeidsintensief zijn. Denk aan actie- en promotieprocessen en de productie en distributie van POS materiaal. Maar ook DM-campagnes, processen voor online activatie en verkoop en lokale marketing. Soms ontbreekt de tijd om kritisch te kijken naar de manier van werken, met elkaar en met externe partijen. De kwaliteit komt onder druk en het daarmee staat het succes van uw operatie op het spel.

VRAAG DE SCAN DIRECT AAN

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Met de Marketing E2 -Scan brengen we de belangrijkste marketingprocessen in kaart. Dit doen we door interviews met betrokkenen gecombineerd met deskresearch. Processen slimmer, beter en eenvoudiger maken, daar ligt onze focus. Dit inzicht halen we uit uw organisatie en gecombineerd met onze eigen kennis en ervaring. We herdefiniëren de processen en toetsen deze in de praktijk. Het eindadvies is een document met concrete adviezen en een stappenplan hoe van A naar B te komen. We geven aan wat er nodig is om de verbeteringen en besparingen in tijd, geld en middelen te verzilveren.

Meer slagkracht

Vervolgens zijn we in staat om u te helpen bij de doorvoering van de verbeteringen. Het resultaat is een beter presterende marketingafdeling; snellere time to market, blijvende besparingen, meer efficiency, hogere effectiviteit en een sterkere concurrentiepositie.

Advies en realisatie

Advies, realisatie en beheer zit bij ons in één huis en in het DNA van CrossMinds. Ervaren gamechangers inspireren je bij het vormen van je strategie en gedreven specialisten voeren dit uit. Ook het beheren en het continue optimaliseren van je marketingacties behoort hierbij tot onze kerntaken.