Crossminds CFO Café

Crossminds CFO Café
  • 4:00 - 7:00 pm
  • Kralingseweg 241, 3062 CE Rotterdam
  • +31 10 25 18 087
Wij hebben het CFO Café opgestart om verschillende netwerken onder één dak bij elkaar te brengen. Deelname is gratis! Lees meer over het event...

Eventomschrijving

Crossminds lanceert het CFO café

Er wordt veel verwacht van de CFO van deze tijd. Naast je noodzakelijke bagage op financieel gebied worden onderwerpen als HR, IT maar ook M&A bij de CFO ondergebracht. Hoe ga je hiermee om, tot op welk niveau moet of wil je je verdiepen in de materie? Hoe gaan collega CFO’s hiermee om?

 

Het Crossminds CFO Café, het CCFO café

In ons café op onze topverdieping wacht je een warm ontvangst. Wij hebben een grote vergaderruimte waar wij periodiek een interessant thema de revue laten passeren en een café, met groot dakterras en uitzicht over de stad, waar je met collega’s gezellig kunt napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Je bouwt hiermee aan je zakelijke netwerk, doet aanvullende kennis en tips op en wellicht krijg je er een paar vrienden bij.

 

Win-Win

Vier maal per jaar een leuk, leerzaam event. Je bouwt duurzame contacten op. Wij leren leuke nieuwe mensen kennen en wij delen graag onze ervaringen die wij al bij vele bedrijven hebben opgedaan.

Deelname is gratis, het kost alleen een klein beetje van je tijd.

 

Tijdstippen

Wij zijn voornemens om de events te organiseren op de donderdag, startend om 16:00 of 16:30 uur. De onderwerpen die besproken worden nemen gemiddeld een uur in beslag. Daarna is er ruim tijd voor de borrel.

 

Aanmelden

Ben jij CFO/ Financieel directeur en wil jij je aanmelden voor de periodieke bijeenkomsten? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NB: Vol is vol, de maximale capaciteit is circa 20 personen.

Registratie CFO Café
Je kunt jezelf ten alle tijden afmelden van onze mailinglijst.
'Disclaimer Privacy- en cookieverklaring' is te vinden onderaan de website.