Dit event is verlopen – Webinar | Rendementsgroei door machine learning; inspiratie uit de praktijk

Strategisch advies & implementatie

Dit event is verlopen – Webinar | Rendementsgroei door machine learning; inspiratie uit de praktijk
  • 27/05/2021
  • 3:00 - 4:00 pm
  • Online - Teams
  • Crossminds +31 10 25 18 087 | Symson +31 10 30 76 639
Vanaf heden zijn wij, samen met Symson, in staat een uitgebreidere service te bieden op het gebied van strategie en implementatie. Door de gezamenlijke input en kennis op verschillende expertisegebieden, kunnen we samen het beste resultaat bereiken om ondernemingen klaar te maken voor de digitalisering. Daarom geven wij, in het kader van onze samenwerking, een online webinar.

Eventomschrijving

Webinar | Rendementsgroei door machine learning ; inspiratie uit de praktijk

COVID-19 maakt ons duidelijk dat klantgedrag snel verandert, dat je onderneming onder druk kan komen te staan en dat je bedrijf wordt gedwongen om te digitaliseren. Het snel kunnen inspelen op veranderend klantgedrag is belangrijker dan ooit en levert een groot competitief voordeel op.

Wil jij weten hoe je vandaag kan inspelen op het klantgedrag van morgen?
Het webinar gaat over demand forecasting en pricing waarin we laten zien wat dit voor jouw bedrijf betekent. Tijdens het webinar gaan de sprekers in op hoe je machine learning kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien en welk transformatieproces daarbij komt kijken. Hierdoor bereiken we samen het beste resultaat.

 

Waarom?

Onze ervaring leert dat veel pricing en demand forecasting processen bij groothandels afhankelijk zijn van “gut-feeling”, statische Excels en/ of expertise van accountmanagers. Dit kan ertoe leiden dat er geen optimale prijzen of accurate demand forecasts worden berekend op basis van het klantgedrag en zodoende niet de brutomarge optimaliseren.

Optimale pricing en accurate demand forecasting heeft een directe impact op de winstgevendheid en de groei van de organisatie. Voor bedrijven met veel transacties, een groot aantal klanten en duizenden prijs-productcombinaties is het een arbeidsintensieve, zo niet onmogelijke taak om dit handmatig te doen. In het webinar gaan de sprekers in op hoe je machine learning kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien en welk transformatieproces daarbij komt kijken.

 

Realiseer meer marge door optimale prijzen berekend in enkele minuten. Optimaliseer jouw prijsstrategieën met dynamische prijzen, zodat je nooit meer marge verliest. Met de SYMSON AI-tool voor prijs automatisering, welke werkt met complexe algoritmen en kunstmatige intelligentie, automatiseer je jouw dynamische prijsstrategie. Het bepalen van de optimale en ideale prijs was nog nooit zo eenvoudig.

 

Arian Oosthoek
Felix Janszen
John van Boesschoten

 

Het webinar zal gegeven worden door Arian Oosthoek en Felix Janszen, Co-Founders van het AI platform: SYMSON. Daarnaast zal John van Boesschoten, Senior Growth Hacker van Crossminds en Crossworx, aanvulling geven op bepaalde aspecten. 

Key takeways:

  • Wat is machine learning en hoe kan ik het inzetten voor mijn bedrijf?
  • Inzicht in de data analytics maturity van jouw organisatie.
  • Inzicht in de benodigde capabilites en infrastructuur om machine learning toe te passen.
  • Bespreking van praktische (business) cases.
  • Learning van data driven/ AI-driven cases en de praktijk.


Je kunt jezelf gratis inschrijven voor het webinar.  Je ontvangt een bevestiging van jouw deelname en een link naar het webinar. Houd in de gaten dat het webinar via Microsoft Teams wordt gegeven en je hiervoor een account nodig hebt.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Crossminds en Symson? Bekijk het artikel Crossminds en Symson slaan handen ineen.

Registratie evenement
Akkoord op dit gebied is nodig om de bevestiging en vervolgmails te kunnen versturen in het kader van het event. Je kunt jezelf ten alle tijden afmelden van onze mailinglijst.
'Disclaimer Privacy- en cookieverklaring' is te vinden onderaan de website.