Gemeente Rotterdam
30/01/2015
Relatie Events
22/01/2015
Toon alles
  • Opdracht Identity, Branding, Instore design, Campagnes

TALAMINI. NATUURLIJK ‘T LEKKERST!

Dé ijs- & lunchsalons waar dagelijks ambachtelijk Italiaans ijs wordt bereid met behulp van de modernste machines en de beste natuurlijke, veelal biologische grondstoffen. Een traditie met een lange geschiedenis en zo natuurlijk als maar kan. Jazeker, we zijn continu op zoek naar oorspronkelijke, biologische producten. En als die ook nog eens indruk maken op onze zeer kritisch ingestelde smaakpapillen, dan kiezen we daarvoor uit volle overtuiging.

Talamini neemt in Nederland een steeds grotere plaats in. Spraak- en smaakmakend. In meer en meer steden gaan nieuwe vestigingen open en stromen de ijsliefhebbers toe. Terecht? Jazeker, want voor al die vestigingen geldt één gelijke noemer: gelato con amore. Ofwel: ijs met liefde gemaakt.

De afgelopen jaren hebben wij aan de basis gestaan van de branding van Talamini. In overleg hebben onze creatieve designers een opvallende huisstijl, advertenties, website, verpakkingen en de styling voor in de filialen gecreëerd. Hierbij is alles op elkaar afgestemd zodat er een eenduidige stijl gehanteerd wordt in de diverse plaatsen.