Talamini IJs & Lunch
30/01/2015
Boekhoudservice.nl
16/01/2015

In de jarenlange ervaring met het ontwerpen en organiseren van events, komt onze samenwerking in optima forma naar voren. Van het boeken van een spreker, het samen een mooi event verzinnen, tot het volledig ontzorgen van a tot z en het complete event te organiseren.

Voor diverse klanten hebben wij met grote regelmaat events georganiseerd. Events waarbij niet alleen de avond zelf centraal staat maar ook de weg er naar toe en de dagen na het event. Een event organiseren heeft pas zin als je weet wat je uiteindelijke doel is en je meetbaar kunt aantonen dat dit doel behaald wordt.

Een event met visie organiseren kan alleen als je weet wat de klant wil en er een goede samenwerking is met de klant. Denk vanuit de klant. Met unieke concepten zet je je bedrijf goed neer. Laat zien dat overal aan gedacht is. Dit betekent niet dat het onbetaalbaar moet zijn. Unieke concepten kunnen ook liggen in de samenstelling van je sprekers. Een voorbeeld hiervan is de Visie bijeenkomst van Rabobank Drechtsteden. We hebben samen met de Rabobank een concept bedacht over hoe ondernemende leden betrokken kunnen worden bij de Rabobank. De avond werd ingevuld door Maarten van Rossem, gouden economische visie, Epke Zonderland, gouden sporter en Evert ten Napel was de dagvoorzitter.

Een greep uit onze events en ingezette sprekers:

–       Ledenbijeenkomst, Private Banking, Ondernemersbijeenkomst, personeelsbijeenkomst Sporter van het jaar Rabobank Krimpenerwaard

–       Ledenbijeenkomst 2014 en 2015 Rabobank De Zuidelijke Baronie

–       Visiebijeenkomst, Ledenbijeenkomst,

–       Klanten event Insulation Solutions

–       Uneto-VNI – bijeenkomst en workshops ondernemers

–       Veneca, dagje Poloclub Vreeland

–       Spreker voor Ministerie van Defensie

–       Sprekers voor diverse Rabobanken via Management Connexions

–       Diverse lezingen Ondernemerslokaal

–       Diverse lezingen Comboproducties

–       Bijeenkomsten PKC/Hagero