Crossminds al 20 jaar dealmaker!

20 jaar waarin we ondernemers helpen naar de beste resultaten voor het bedrijf mede door onze persoonlijk betrokkenheid met de ondernemer en haar organisatie. Met onze mentaliteit: open, eerlijk en direct, hebben wij de afgelopen tijd een mooie groei mogen doormaken. En dat is best een jubileumviering waard!

Crossminds

20 jaar geleden werd DRV Corporate Finance opgericht door Moore DRV (toen: DRV Accountants & Adviseurs). In 2012 kwam, als gespecialiseerde adviesdienst, DRV Performance Improvers hierbij.

Begin 2020 zijn DRV Corporate Finance en DRV Performance Improvers gefuseerd en gezamenlijk verder gegaan onder de naam Crossminds.

Crossminds is ontstaan vanuit het idee om ondernemingen in alle levensfases te (kunnen) ondersteunen. Door de samenwerking van Corporate Finance en Strategie kunnen wij deze behoefte (bij ondernemers) vervullen. Crossminds heeft door deze combinatie de mogelijkheid om de full-service dienstverlening aan te bieden aan onze klanten.

 

Groei

We zijn 20 jaar geleden begonnen met 2 medewerkers en inmiddels uitgegroeid tot een team van 25 medewerkers, die elke dag met passie aan de slag gaan voor onze klanten.

Sinds de lancering van het nieuwe merk zijn we al snel gegroeid en schuiven we al door naar een hoger klantsegment. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook vele (grote) projecten mogen begeleiden, zoals de fusie tussen Waterdrinker en Dutch Plant Group en diverse overnames voor Lineage Logistics, waaronder Kloosterboer Group.

Bovendien zijn we afgelopen jaar met vestiging Rotterdam verhuisd naar een nieuw, mooi pand aan de A16, verhuizen wij december dit jaar met vestiging Breda naar het Rithmeesterpark en zal volgende jaar, ook nog in ons jubileumjaar, vestiging Goes verhuizen naar een nieuwe en ruime locatie.

 

Fusie & Overname Awards

Twee jaar terug werd Crossminds uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar in de categorie middelgroot. Ook dit jaar zijn wij weer genomineerd en, dankzij onze groei in de afgelopen jaren, dit keer in de rubriek ‘groot’. Dit jaar is weer een heel mooi jaar geworden en overnamekantoor van het jaar 2021 zou een mooie kroon op zijn op ons 20-jarig bestaan.
Je kunt t/m 3 december 2021 stemmen op Crossminds voor overnamekantoor van het jaar en t/m 2 december 2021 stemmen op Pieter Poortvliet voor overnameadviseur van het jaar.

 

Toekomst

Wij zijn enorm dankbaar dat we dit jubileum kunnen vieren. Uiteraard willen wij iedereen die hierin de afgelopen 20 jaar een bijdrage heeft gehad, bedanken.

Wij blijven streven om onze klanten optimaal te ondersteunen bij diverse opdrachten. Want onze visie voor de toekomst komt met elk traject, die wij samen met onze ondernemers realiseren, iets meer uit.

Op naar het volgende jubileum!

Crossminds 20

Categorie