Crossminds overnamekantoor van het jaar!

Crossminds heeft de award gewonnen voor overnamekantoor van het jaar 2021.

Op woensdag 8  december was het Fusie & Overname Jaarcongres 2021 met de uitreiking van de F&O Awards. De verkiezing is een initiatief van Brookz en Dealsuite en werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd.

Normaal gesproken verzamelen de overnamespecialisten zich elk jaar voor het netwerkevent met speeddates, workshops en de uitreiking van overnameadviseur en overnamekantoor van het jaar. Helaas kon dit wegens de nieuwe coronamaatregelen niet plaatsvinden en werd dit door Brookz, in alle creativiteit, vervangen met een online-kerstshow.

Voor de F&O awards, die aan het eind van de show werden uitgereikt, was Crossminds genomineerd voor overnamekantoor van het jaar in de categorie groot.
Crossminds heeft bij de afsluiting van de show, de prijs tot overnamekantoor van het jaar, weten te bemachtigen. De uiteindelijke toekenning van de prijs is naast het jury oordeel (gebaseerd op het aantal transacties en de complexiteit daarvan) afhankelijk van het publieksoordeel.

Eerder werd Crossminds uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar in de categorie ‘medium’. Dat gebeurde tijdens het Fusie & Overname jaarcongres op 4 december 2019. In totaal deden 220 kantoren mee aan deze verkiezingen.

 

Voor ons was 2021 al een bijzonder jaar met ons 20-jarig jubileum, uitzonderlijke transacties en de verhuizing van vestiging Rotterdam en Breda. Daarom vinden wij het ook extra waardevol om deze prijs, juist dit jaar, in ontvangst te mogen nemen.

We zijn blij te horen dat de ondernemers, die we hebben mogen begeleiden, ons hebben laten weten op ons te stemmen gebaseerd op positieve ervaringen.

Wij willen uiteraard iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons team en de moeite die genomen is om op ons te stemmen!

Daarnaast zijn willen wij graag even benoemen dat wij trots zijn op ons team en de groei die wij hebben doorgemaakt de afgelopen jaren.

 

 

 

Categorie

Auteur

Melody Verburg Crossminds
Melody Verburg

Office- en communicatiemedewerker

T: +31 6 29 64 07 06

E: melodyverburg@crossminds.nl