DRV Corporate Finance en DRV Performance Improvers onder één naam: Crossminds

Met trots maken wij bekend dat DRV Corporate Finance , DRV Performance Improvers en Crossminds per 1 januari 2020 hun activiteiten hebben gebundeld en deze voortzetten onder de naam Crossminds.

Het beste resultaat

De specialismen van Moore DRV en Crossminds hebben veel gemeen als het gaat om klantbenadering, mentaliteit en een hands-on aanpak. Om die reden werken we regelmatig samen aan opdrachten. Onze specialisten hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van overnames, fusies en het verbeteren van de bedrijfsprestaties. We bieden daarbij de ondersteuning voor de implementatie van de gekozen strategie. Door gezamenlijk onze diensten aan te bieden, kunnen wij het beste resultaat bereiken voor onze relaties. Daarnaast kunnen we met het bundelen van onze krachten onszelf duidelijker profileren als specialist in de markt.

Deze intensievere samenwerking heeft verder geen gevolgen voor de werkzaamheden die wij verrichten. Lopende contractuele afspraken met DRV Corporate Finance B.V. of DRV Performance Improvers B.V. worden gecontinueerd door Crossminds B.V. Hoewel we de naam Moore DRV niet meer voeren, blijven wij onderdeel van Moore DRV en werken we nauw samen. De dochteronderneming Crossworx heeft een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie in huis. Ook op dat gebied kunnen wij ondersteuning bieden.

Onze dienstverlening

We maken je bedrijf waardevoller. Ondernemen is kansen pakken en uitdagingen aangaan. Het beste uit je bedrijf halen. Een bedrijf overnemen of fuseren met een branchegenoot. Of je bedrijf klaarmaken voor verkoop. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Wij geven richting en helpen bij strategische keuzes. Iedere dag maken wij organisaties mooier, beter en vooral: waardevoller. Jouw bedrijf en strategische doelen staan centraal. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

Als nieuwe organisatie gaan wij graag samen de uitdaging aan om een maximale ondernemingswaarde te realiseren.

Overnamekantoor van het jaar

DRV Corporate Finance is in december 2019 tijdens het Brookz Fusie- en Overname Jaarcongres verkozen tot overnamekantoor van het jaar in de categorie ‘medium’.

Onze gegevens

Statutaire naam:
Crossminds B.V.

Telefoonnummer:
010-2518087

Adres:
Hoofdweg 52, Rotterdam

KvK-nummer:
24117094

BTW-nummer:
NL001857514B01

Bankrekening:
NL62INGB0656980389

E-mailadressen:
voornaamachternaam@crossminds.nl

Categorie

Door:

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl