Mooiste deal van het jaar 2020|2021 gaat naar…

Crossminds ontvangt bij de jaarlijkse strandborrel van netwerkorganisatie M&A Professionals Den Haag de prijs voor mooiste deal van 2020/2021 met de fusie tussen Waterdrinker en Dutch Flower Group.

M&A Professionals Den Haag is een netwerk van professionele zakelijke dienstverleners op het gebied van (inter)nationale fusies en overnames, herstructureringen en financieringen binnen de groot Haagse regio. Sinds de start in 2012 is het M&A Platform uitgegroeid tot een actieve community die regelmatig bijeenkomt en activiteiten organiseert. Op 8 september 2021 werd de jaarlijkse M&A Den Haag strand-/netwerkborrel georganiseerd waar Crossminds, als (netwerk)partner van M&A Den Haag,  bij aanwezig was.

Op dit event heeft Crossminds de prijs ontvangen voor mooiste deal van 2020/2021 met de fusie tussen Waterdrinker en OZ Planten en Hamiplant (onderdeel van Dutch Flower Group). De deal is januari 2021 succesvol afgerond.

De ondernemingen zijn op strategisch niveau gaan samenwerken onder de naam Dutch Plant Group. Door de krachtenbundeling is de onderneming uitgegroeid tot het grootste internationale handelsbedrijf op het gebied van sierteelt gericht op planten.

Crossminds heeft de gehele fusie begeleid aan de kant van Waterdrinker, van het opstellen van de waardebepalingen, ruilverhoudingen bepalen en due diligence tot en met de transactiebegeleiding.

Meer weten over de transactie? Klik dan op de onderstaande tombstone.

Waterdrinker

Overweeg je zelf ook een fusietraject of overname en kan je hier hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Categorie

Auteur

Lars van Heeren Crossminds
Lars van Heeren

Senior adviseur

T: +31 6 46 41 45 58

E: larsvanheeren@crossminds.nl