Stem op Crossminds en Donna van der Ven voor de Fusie & Overname Awards 2023

 

 

 

 

Trots mogen we met jullie delen dat Crossminds opnieuw is genomineerd als ‘Overnamekantoor van het Jaar’ voor de Fusie & Overname Awards in de categorie large. Niet alleen Crossminds is genomineerd, ook onze collega Donna van der Ven maakt kans op de titel ‘Young Overnameadviseur van het Jaar’. We zien deze nominaties als een erkenning van ons harde werk en toewijding. 


Overnamekantoor van het jaar
 

Al twee keer eerder wist Crossminds de titel overnamekantoor van het jaar in de wacht te slepen. In 2019 was dat in de categorie medium en twee jaar later in de categorie large. Uiteraard hopen we nu (weer twee jaar later) opnieuw deze titel binnen te halen. De groei en vele succesvolle transacties in het afgelopen jaar onderstrepen onze steeds sterkere positie in de markt. 

De verkiezing is een initiatief van Brookz en Dealsuite en wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Voor de nominaties wordt gekeken naar de kennis, het netwerk en de ervaring van de kantoren, hun prestaties op gebied van dealmaking en de dealsize. Uit de vijf genomineerde kantoren wordt de winnaar in een laatste, publieke stemronde bepaald.  

 

Young overnameadviseur van het jaar 

We zijn ook trots op onze collega Donna, die genomineerd is voor ‘Young Overnameadviseur van het Jaar’. Donna is inmiddels vier jaar werkzaam bij Crossminds en heeft zich in die periode ontwikkeld tot een onmisbare schakel in ons team. Naast verschillende verkooptrajecten, is ze actief betrokken bij de uitvoering van buy & build strategieën. Ook voert ze regelmatig waarderingen uit en is ze betrokken bij financieringstrajecten. De nominatie is een mooie beloning voor haar inzet en prestaties!  

We hopen dat jij ook onze dienstverlening waardeert en ons wilt helpen deze prijzen in de wacht te slepen? Stemmen op Crossminds en Donna kan eenvoudig en snel tot uiterlijk woensdag 6 december. De uitreiking is op 13 december tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres in Houten.


STEM OP CROSSMINDS
       STEM OP DONNA

Categorie