Brookz – platform voor bedrijfsovername

Over Brookz

Hét platform voor bedrijfsovername: Brookz, is met ruim 35.000+ ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact. In deze jaren zijn er via Brookz ruim 4.600 transacties succesvol tot stand gebracht. Dat zijn er gemiddeld 6 per week.

Op de website van Brookz komen iedere maand ruim 50.000 bezoekers die op zoek zijn naar informatie over het kopen of verkopen van een bedrijf. Gemiddeld bekijkt een bezoeker 6,3 pagina’s en blijft 03.10 minuten op de website. Het Brookz-platform krijgt gemiddeld 1.000 nieuwe inschrijvingen per maand.

 

Multimediaal

Naast het online platform verschijnt sinds 2020 de Brookz 500, de complete jaargids met alle adviseurs, investeerders en advocatenkantoren in de Nederlandse MKB-overnamemarkt. Naast Brookz.nl organiseert Brookz 2 keer per jaar de Nationale Overname Dag en in december het Fusie & Overname Jaarcongres (incl. uitreiking F&O Awards). In 2019 werd Crossminds hier uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar in de categorie middelgroot. En ook dit jaar, in 2021, zijn wij weer uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar! Dit keer in de rubriek ‘groot’.

Wil je meer weten over Brookz? Bekijk de onderstaande links:

Crossminds is sinds 2010 aangesloten bij Brookz.

Brook - platform voor bedrijfsovername