Crossworx

Crossminds formuleert en implementeert een ondernemingsstrategie. Op de meeste functionele gebieden doet Crossminds de implementatie zelf, uiteraard samen met de klant en haar medewerkers. Gezien de toenemende toenemende digitalisering in marketing is implementatie hiervan een zaak voor specialisten en daar komt Crossworx om de hoek kijken.

Crossworx is gespecialiseerd in de executie van de marketing strategie. Indien er geen marketing- en executieplan is helpt Crossworx bij het opstellen daarvan als afgeleide van de ondernemingsstrategie. Is er een plan aanwezig dan screent Crossworx deze op afstemming met de ondernemingsstrategie. Daarna zorgt Crossworx voor een optimale inrichting van het marketingproces en inrichting van systemen zodat een optimaal (en meetbaar) resultaat kan worden bereikt tegen de laagste operationele kosten.

Effectiever en efficiënter. Dat waren de ook primaire doelstellingen toen Crossworx in 2007 werd opgericht. In 2016 nam het toenmalige DRV Performance Improvers een meerderheidsbelang in de onderneming, met als doel het rendement van onze opdrachtgever gezamenlijk te verhogen en de kosten te verlagen. Data is de basis voor succesvolle marketingactiviteiten. En niet alleen bij corporates en campagnes gericht op consumenten, maar ook in het midden en kleinbedrijf (MKB) en de grootzakelijke markt.

 

‘Haal meer uit je marktbewerking met marketing-as-a-service’

 

Door het aanbieden van Marketing-as-a-Service kan je voor de kosten van één of twee marketingmedewerkers beschikken over:

  • Een team van specialisten
  • Hoogwaardige technologie en expertise
  • Een bewezen aanpak
  • Expertise op het moment dat je het nodig hebt

Doordat je de kosten voor technologie en kennis deelt krijg je de beschikbaarheid over high-tech oplossingen voor een fractie van de kosten. Zo wordt het mogelijk de effectiviteit van jouw marketing en sales sterk te verbeteren. Datagedreven marketing wordt zo ook toegankelijk voor het MKB.

 

Ze doen het voor je of met je

Het volledig uitbesteden van je marketing is het meest ideale scenario. Crossworx helpt je met het opstellen van de strategie en bepalen van de KPI’s. Vervolgens focussen ze op een perfecte uitvoering, meten ze alles en op basis van die inzichten verbeteren ze continue je marktbewerking.

Maar Marketing as a Service kan ook een aanvulling op jouw marketingafdeling zijn. Dan ligt de nadruk vaak op het verhogen van de effectiviteit van de marktbewerking en het verlagen van de totale kosten.

 

Meer weten over onze partner? Bekijk het op Crossworx