De Hartstichting

Crossminds zet zich in voor een gezond hart voor iedereen

februari, 2022 – Crossminds zet zich als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting in voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland. Samen doen zij er alles aan om de harten van Nederland gezond en sterk te houden – ook die van werknemers!

Het aantal hartpatiënten groeit. Als we niets doen, komen er in 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Daarom draagt Crossminds als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting bij aan oplossingen om de harten van Nederland gezond te houden en inspireren zij tegelijkertijd hun werknemers om goed voor hun hart te zorgen. Crossminds en de Hartstichting komen zo een stapje dichterbij hun droom: iedereen een gezond hart.

 

Crossminds & zijn hart voor de zaak

Crossminds inspireert zijn werknemers met een vitaliteitspakket tot een hartgezonde leefstijl. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck en bloeddrukmetingen en/of bloeddrukmeters stimuleren zij hun werknemers hun hart en hun risico op hart- en vaatziekten te kennen. En met een reanimatiecursus voor werknemers en een AED aan hun bedrijfspand zetten zij zich als burgerhulpverleners in voor snelle hulp als iedere minuut telt. Zo dragen zij direct bij aan een hartgezonder en hartveiliger Nederland.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Michel van Dijk, Directeur van Crossminds:

“Bij Crossminds staat vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Als Hart voor de Zaak partner zetten wij ons in voor een gezond hart voor onze werknemers en heel Nederland. Want werknemers die bewust bezig zijn met een hartgezonde leefstijl zijn meestal fitter en productiever en zorgen voor een lager ziekteverzuim. Door het uitdragen van ons partnership hopen wij een inspiratiebron voor werknemers, klanten, relaties en andere bedrijven te zijn. Crossminds heeft niet alleen Hart voor de eigen zaak maar ook voor de zaak van onze klanten, ook daarom spreekt het thema ons zo aan. Met het kunnen schenken van een AED aan een stadsdeel in Rotterdam kunnen wij bovendien iets bijdragen aan de gemeente waar wij als kantoor zijn gevestigd.”

Heb jij ook hart voor de zaak? Ontdek hoe jij mee kunt doen op hartstichting.nl/hartvoordezaak

 

Over de Hartstichting

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een gezond en sterk hart is de moto achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We investeren in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven. Meer informatie? Kijk op www.hartstichting.nl

 

Hartstichting - Hart voor de Zaak
Crossminds als Hart voor de Zaak partner voor de Hartstichting