Moore DRV

Per 1 januari 2020 hebben DRV Corporate Finance en DRV Performance Improvers hun activiteiten gebundeld en deze voortgezet onder de naam Crossminds.

Moore DRV 

Als ondernemer in de echte economie wil je graag een accountant die je in alle financiële zaken kan ontzorgen. De basis van Moore DRV is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Hoewel we de naam DRV al enige tijd niet meer voeren, zijn wij hier nog altijd onderdeel van en werken we nauw samen. Er zijn naast Crossminds een aantal gespecialiseerde diensten die zijn ondergebracht in aparte bv’s: Moore DRV Personeel en Zantboer & Partners. Deze bieden weer ander expertise aan die je op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt.

 

De specialismen van Moore DRV en Crossminds hebben veel gemeen als het gaat om klantbenadering, mentaliteit en een hands-on aanpak. Om die reden werken we regelmatig samen aan opdrachten. De specialisten van Moore DRV hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van overnames, fusies en het verbeteren van de bedrijfsprestaties. Crossminds biedt daarbij de ondersteuning voor de implementatie van de gekozen strategie. Met dochteronderneming Crossworx hebben wij tevens een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie in huis, om cliënten op dat gebied te ondersteunen. Door gezamenlijk onze diensten aan te bieden, kunnen wij het beste resultaat bereiken voor onze relaties. Daarnaast kunnen we met het bundelen van onze krachten onszelf duidelijker profileren als specialist in de markt.
Wij zijn op dezelfde vestiging aanwezig om te kunnen klankborden over vraagstukken die spelen bij cliënten. Daarnaast verhuisden alle ondergebrachte specialismen per 21 juni 2021 gezamenlijk naar een nieuw pand aan de Kralingseweg 241, te Rotterdam.