SYMSON: Smart Yield Management Software

Crossminds en Symson hebben de krachten samengebundeld om Artificial Intelligence (AI) toe te passen in de ondernemingsstrategie

 

Symson

Symson is een Rotterdamse onderneming actief op het gebied van demand forecasting en pricing. Symson staat voor Smart Yield Management Software. Ze brengen wetenschappelijke kennis, data science en software engineering samen in een AI-platform (SYMSON) waar klanten snel kunnen reageren op dynamisch klantgedrag. Met deze tool kunnen bedrijven hun prijzen- en vraagvoorspellingen op de best mogelijke manier optimaliseren.

 

Samenwerking

Vanaf heden zijn wij, samen met Symson, in staat een uitgebreidere service te bieden op het gebied van strategie en implementatie. Door de gezamenlijke input en kennis op verschillende expertisegebieden, kunnen we samen het beste resultaat bereiken om ondernemingen klaar te maken voor de digitalisering.

De digitalise transformatie heeft een directe invloed op het klantgedrag; hoe de klant koopt, waar de klant koopt en wat de klant koopt. Doordat er ook steeds meer data wordt achterhaald, is het mogelijk om met die data, slimme (machine learning) modellen te ontwikkelen die het klantgedrag kunnen voorspellen.

De markt vraagt steeds meer om intelligente toepassingen als het gaat om anticipatie op snel veranderend klantgedrag. Crossminds ziet dit al bij diverse strategische implementaties.
Van beide kanten bestond de behoefte om de propositie te verbreden. Al snel werd duidelijk dat er hier sprake is van 1+1=3 en dat partijen met een gezamenlijke propositie een strategische dienst/ oplossing aan de markt kunnen bieden, waarbij Symson de softwarematige oplossing levert en Crossminds de implementatie/ het verandermanagement verzorgt.

 

Bij onze klanten zien we dat bij de integratie van SYMSON niet zozeer de technologie bepalend is, maar met name ook de processen en de organisatie. Met Crossminds hebben we een goede partner gevonden waarbij de organisatie met een breder pakket kan worden ondersteund”, aldus Arian Oosthoek van SYMSON

De kunst is om als dienstverlener waarde toe te voegen voor de klant zonder een situatie van afhankelijkheid te creëren. De open en transparante manier van werken sluit goed aan bij onze werkwijze. Primaire focus bij Symson is ook het realiseren van het beste resultaat voor haar klant, met een Rotterdamse no nonsense aanpak. Daar houden wij van”, aldus Michel van Dijk van Crossminds

 

Crossminds en Symson hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wil je meer weten over de services die onze partner biedt? Bekijk het op de website.