Aandelen BSM Valves overgenomen door Aalberts Industries

Aandelen BSM Valves overgenomen door Aalberts Industries

BSM Valves B.V. heeft overeenstemming bereikt voor de verkoop van 100% van haar aandelen aan Aalberts Industries N.V. in Nederland. Aalberts Industries versterkt met de overname van de specialist in high performance afsluiters haar positie op de olie- & gasmarkt. Crossminds begeleidde BSM Valves bij de verkoop.

Per 10 januari 2013 is de deal tussen BSM Valves en Aalberts Industries gesloten. Crossminds begeleidde BSM Valves bij de 100% verkoop van aandelen aan Aalberts Industries. Door de acquisitie van BSM Valves zet Aalberts Industries Flow Control een belangrijke strategische stap door het toevoegen van een breed productportfolio van speciale hoogwaardige afsluiters met een uitstekende merknaam en service.

BSM Valves ontwikkelt, produceert, assembleert en test klantspecifieke afsluiters voor de olie- & gasindustrie, de (petro)chemische industrie en energiemarkt. Het bedrijf is gevestigd in Breda en genereert met circa 60 medewerkers een jaaromzet van ongeveer 17 miljoen euro. Het huidige management zal na de overname de dagelijkse leiding behouden om de onderneming gezamenlijk met Aalberts Industries sneller te laten groeien.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl