Crossminds begeleidt de aandeelhouder van AWL Moerdijk bij de strategische samenwerking met Euro-Rijn Logistics

Crossminds begeleidt de aandeelhouder van AWL Moerdijk bij de strategische samenwerking met Euro-Rijn Logistics

Crossminds begeleidde de aandeelhouder van AWL Moerdijk bij de verkoop van een belang in AWL Moerdijk aan Euro-Rijn Logistics en het verwerven van een belang in Euro-Rijn Logistics.

AWL Moerdijk

AWL Moerdijk is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de centrale opslag van ADR, food en non-food goederen te Moerdijk, vanwaar distributie in Europa of export buiten Europa gecoördineerd wordt voor haar klanten. AWL  is een jong bedrijf maar beschikt door haar mensen binnen het bedrijf over jarenlange kennis en ervaring. Met een opslaglocatie van circa 55.000 m2 mag het bedrijf zich met trots partner noemen van grote multinationals.

 

Euro-Rijn Logistics

Euro-Rijn Logistics maakt onderdeel uit van de Euro-Rijn Group en is een veelzijdig logistiek dienstverlener die staat voor service en kwaliteit. Euro-Rijn Group verzorgt opslag, overslag, expeditie en distributie voor haar klanten.

 

Dimitri van Bekkum, algemeen directeur en oprichter van AWL Moerdijk: “Dit is een unieke kans om ons bedrijf naar een volgende fase te brengen. De komende jaren wil ik samen met Euro-Rijn de activiteiten verder uitbouwen, niet alleen in Moerdijk maar ook vanuit Rotterdam, waar volop kansen liggen. Onze diepgaande kennis en het vermogen om de klant actief te adviseren, blijven onze sterke punten. Maar nu met nog meer ruimte voor nieuwe diensten en activiteiten binnen het familiebedrijf Euro-Rijn.”

 

Crossminds

Crossminds heeft Dimitri van Bekkum van AWL Moerdijk begeleid bij de verkoop van een belang in AWL Moerdijk aan Euro-Rijn Logistics en het verwerven van een belang in Euro-Rijn Logistics.

Het team bestond uit Niels Meijer vanuit Crossminds en Sjoerd Bult vanuit Moore DRV.

Auteur

Niels Meijer Crossminds
Niels Meijer

Adviseur

T: +31 6 50 87 62 16

E: nielsmeijer@crossminds.nl