Crossminds adviseert Planlogic bij de overname door Amista

Crossminds adviseert Planlogic bij de overname door Amista

Crossminds heeft een adviserende rol gespeeld in de overname van Planlogic door Amista. Door deze overname versterkt Planlogic het brede productenportfolio van Amista, die op deze wijze haar ambitie om verder te groeien in de Benelux bevestigt.

Planlogic

Planlogic bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One software voor midden- en klein bedrijven. Vanuit een duidelijke visie op automatisering worden opdrachtgevers van begin tot eind begeleid met de SAP Business One software. De onderneming heeft ruim 80 klanten verspreid door heel Nederland, maar ook daarbuiten.

 

Amista

Amista is een IT-adviesbureau en softwareaanbieder en tevens een belangrijke SAP-partner op de Benelux-markt. Amista telt ongeveer 250 medewerkers. De kantoren zijn verspreid over België, Nederland en Luxemburg, en er zijn dochterondernemingen in India en Hongarije. Amista is ontstaan uit een fusie van verschillende bedrijven met het oog op een significant marktaandeel in de Benelux.

 

Crossminds

Pieter Poortvliet van Crossminds heeft Planlogic in het verkooptraject.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding bij een vergelijkbaar traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl