Crossminds begeleidt aandeelhouders in M & S Constructiebedrijf bij de overdracht van hun aandelen

Crossminds begeleidt aandeelhouders in M & S Constructiebedrijf bij de overdracht van hun aandelen

Crossminds mocht Jackie Minderhoud en Ronald Schipper begeleiden bij de verkoop van hun aandelen in M & S Constructiebedrijf aan Pieter de Wolf, Martijn de Lange en Richard Tiessens.

 

Over de verkopers

M & S Constructiebedrijf is een succesvol allround bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk van (roestvast) staal en aluminium. Er worden onder meer producten geleverd voor de woning- en utiliteitsbouw, gevelbouw, industrie, scheepvaart en offshore waarbij M & S Constructiebedrijf zich richt op het hoogwaardige segment. Een belangrijk deel van de opdrachten bestaat uit maatwerk voor de jacht- en scheepsbouw.

 

Over de kopers

Martijn de Lange en Pieter de Wolf zijn hun carrière gestart bij M & S Constructiebedrijf en zijn doorgegroeid tot projectleider binnen de onderneming. De heer Tiessens is sinds 1 januari 2021 werkzaam bij M & S Constructiebedrijf en versterkt het nieuwe team met zijn ervaring op het gebied van de dagelijkse leiding.

 

Reden van verkoop

Jackie en Ronald hebben jaren, met veel enthousiasme en plezier, gewerkt aan het uitbouwen van M & S Constructiebedrijf. Zij dragen de onderneming vol vertrouwen over om hiermee zelf tijd te creëren voor andere bezigheden.

In nauw overleg zullen zij hun werkzaamheden geleidelijk afbouwen.

 

Rol van Crossminds

Crossminds heeft Ronald Schipper en Jackie Minderhout gedurende het hele proces geadviseerd. Vanuit Crossminds waren Pieter Poortvliet en Lars van Heeren betrokken.

 

Wil je weten over wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens de verkoop van je bedrijf? Bekijk het hier

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl