Crossminds begeleidt Actie Radius met de verkoop aan De Boerman Groep

Crossminds begeleidt Actie Radius met de verkoop aan De Boerman Groep

Actie Radius is per 8 juni 2022 onderdeel van De Boerman Groep. Met deze uitbreiding is De Boerman Groep nog beter in staat hun opdrachtgevers te bedienen op het vlak van tijdgebonden transporten.

Actie Radius

Actie Radius speciaal transport & koeriers B.V. is een transportbedrijf met de filosofie van een koeriersbedrijf. Door de diversiteit van het wagenpark zijn zij in staat om zowel documenten en kleine pakketten als gevarengoed en zware machines te vervoeren.

Door de ligging in het economische hart van Nederland, het Rotterdamse havengebied, zijn zij zeer bekend met de chemische en petrochemische industrie. Ook vele toeleveranciers voor deze industrie behoren tot onze klantenkring.

De voormalige eigenaren Rick van Heck en Dominique Bolssens zijn zeer verheugd dat Actie Radius een nieuwe weg is ingeslagen en per 8 juni onderdeel uitmaakt van De Boerman Groep.

Rick: “Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening voor onze relaties hiermee verder geoptimaliseerd en uitgebreid zal worden. Zonder dat dit afbreuk zal doen aan de eigen identiteit van Actie Radius. Wij dragen na dertig jaar dan ook met een gerust hart het stokje over aan De Boerman Groep.”

 

Boerman Groep

De Boerman Groep bestaat uit Boerman Transport, Zwatra Transport, De Jong Transport, VCT Container Transport, Boerman België, Plus Unit Service & Zwatra Industriële Verhuizingen. Elk bedrijf heeft haar eigen specialisme.

Marcel Klein, directeur van De Boerman Groep: “Wij zijn zeer verheugd een mooi bedrijf toe te kunnen voegen. Het nieuwe lid van de Boerman familie sluit naadloos aan bij het DNA van de andere onderdelen. Daarnaast is de toevoeging van de dienstverlening, met name de koeriersdiensten, een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket.”

Net zoals de andere onderdelen van De Boerman Groep, behoudt Actie Radius haar naam én eigenheid. Ook wat betreft de vestigingslocatie treedt voorlopig in elk geval geen verandering op. Deze stap vervult De Boerman Groep met trots: “We zijn zeer blij met de kansen en met onze nieuwe collega’s.”

 

Deze transactie werd namens de verkopers vanuit Crossminds begeleidt door Martin de Jong.

Actie Radius en Boerman Groep

 

Auteur

Martin de Jong Crossminds
Martin de Jong

Senior adviseur

T: +31 6 54 60 41 00

E: martindejong@crossminds.nl