Crossminds begeleidt Alan Allman Associates bij de overname van Data eXcellence

Crossminds begeleidt Alan Allman Associates bij de overname van Data eXcellence

Alan Allman Associates heeft met de overname van Data eXcellence de eerste uitbreiding naar Nederland gerealiseerd en versterkt daarmee zijn positie in Noordwest-Europa. Crossminds heeft Alan Allman Associates begeleid bij de aankoop van Data eXcellence door het uitvoeren van financieel, fiscaal en personeel due diligence.

Alan Allman Associates

Het van oorsprong Franse Alan Allman Associates is een internationale groep van consultancybedrijven gespecialiseerd in digitale transformatie. De aangesloten consultancybedrijven zijn sinds 2009 actief in de sectoren High Tech, industriële transformatie, strategie en digitale marketing. Hierbij waarborgt het ecosysteem van Alan Allman Associates een netwerk van dynamische, waardecreërende relaties in Noord-Amerika en Europa.

 

Data eXcellence

Data eXcellence is een in Nederland gevestigd bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in datamigratie. Middels verschillende projecten voeren de experts van Data eXcellence grootschalige datamigraties uit op internationaal niveau. Er worden specifieke datamigratie-oplossingen geboden aan banken, verzekeringen en pensioenfondsen. Verder worden ERP- en CRM-oplossingen geboden voor onderwijsinstellingen, openbare dienstverleners en de industrie.

 

De Transactie

Middels de aankoop van Data eXcellence zal Alan Allman Associates geografisch sneller zijn groei kunnen realiseren in de regio Noordwest-Europa, wordt het klantenbestand vergroot en het serviceaanbod verbreed. “Naast de ideale geografische ligging herbergt Nederland erkende experts die innovatie centraal stellen in hun vakgebied, en beschikt het over een grote pool aan meertalig talent.”

 

Crossminds

Vanuit Crossminds hebben Pieter Poortvliet en Carolien van der Helm Alan Allman Associates bijgestaan door het due diligence uit te voeren.

Auteur

Carolien van der Helm Crossminds
Carolien van der Helm

Adviseur

T: +31 6 31985991

E: carolienvanderhelm@crossminds.nl