Crossminds begeleidt Bomont bij de overname van Latenzo

Crossminds begeleidt Bomont bij de overname van Latenzo

Na een veelbewogen periode wordt Latenzo, een gerenommeerde kledingwinkel uit Udenhout, voortgezet onder de vlag van Bomont als Latenzo by Bomont.

Deze overname vindt plaats na het overlijden van de eigenaresse van Latenzo. Hierdoor was de onderneming op zoek naar een nieuwe eigenaar die stabiliteit en toekomstperspectief kon bieden.Bomont, met zijn bekende naam in de modewereld, biedt die steun en continuïteit. De winkel van Latenzo blinkt uit met topmerken zoals NUKUS®, PME Legend American Classic, en Geisha Fashion B.V. Deze merken zijn niet alleen populair, maar ook nauw verweven met de identiteit van Bomont. Daarom is de overname meer dan een samenvoeging van namen; het is een perfecte harmonie van stijl en visie.Met een uitgestrekte winkelruimte heeft Latenzo by Bomont het potentieel om een belangrijke bestemming te worden voor mode-enthousiastelingen die zowel dames- als herenkleding zoeken.

Bomont heeft de ambitie om niet alleen de winkelervaring te behouden, maar waar mogelijk ook te verbeteren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het bestaande team van Latenzo, met de focus op een vloeiende overgang voor zowel het personeel als de klanten.

 

Crossminds

Vanuit Crossminds is het traject begeleid door Pieter Poortvliet.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl