Crossminds begeleidt Brassto Groep bij de verkoop aan Greendelta

Crossminds begeleidt Brassto Groep bij de verkoop aan Greendelta

MKB investeerder Greendelta Corporate Investments heeft een meerderheidsbelang verworven in Brassto Groep, een straal- en coatbedrijf.  Met deze overname wordt de volgende groeifase en verdere uitbreiding van het bedrijf uit Papendrecht ingezet.

Brassto

Sinds haar oprichting in 1991 is Brassto Groep uitgegroeid tot een succesvol straal- en coatbedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings. Door jarenlange ervaring is zij specialist op het gebied van elektrostatisch poedercoaten, natlakken, stralen, glasparelstralen, schooperen en inspecties.

De onderneming levert hoogwaardige producten en diensten aan een breed scala aan klanten in de maritieme sector, (maak)industrie, offshore en technische groothandels..

 

Greendelta Corporate

Greendelta Corporate Investments is een onafhankelijk investeringsbedrijf (opgericht in 2013) dat zich richt op gezonde, middelgrote en grote MKB-ondernemingen in diverse kansrijke sectoren. Uitgangspunt is een lange termijn investeringshorizon en mooi groeiperspectief.

De dagelijkse leiding van de onderneming blijft in handen van het huidige managementteam en medeaandeelhouders: Ronald Bakker, Amy den Hartog en Sven den Hartog. Arij den Hartog blijft als adviseur en medeaandeelhouder aan de onderneming verbonden.

 

Verkooptransactie

Crossminds heeft de aandeelhouders van De Stalen Burcht B.V. gedurende het gehele verkooptraject begeleid bij de verkoop van Brassto aan Greendelta B.V.

Het betrokken team vanuit Crossminds bestaat uit Lars van Heeren, Martin de Jong en Donna van der Ven.