Crossminds begeleidt de aandeelhouder in De Goede Vastgoedonderhoud met de verkoop aan Elk Groep

Crossminds begeleidt de aandeelhouder in De Goede Vastgoedonderhoud met de verkoop aan Elk Groep

Dinsdag 15 maart jl. tekenden de partijen de overeenkomst voor de overname van De Goede Vastgoedonderhoud. Met deze overname versterken elk® en De Goede Vastgoedonderhoud beide hun positie op de onderhouds- en renovatiemarkt in Zuid-Holland.

De goede Vastgoedonderhoud

In 1931 startte Pieter de Goede een schildersbedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het huidige De Goede Vastgoedonderhoud. Van vader op zoon en vervolgens op kleinzoon groeide het bedrijf uit tot een moderne professionele organisatie met ruim 100 werknemers die de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed uitvoert.
Hierbij is te denken aan schilderwerk, bouwkundig gevelonderhoud, het toepassen van energetische en veiligheidsmaatregelen, ondergrondinspecties, eigentijds materieel, onderhoudsscenario’s en dergelijke.

De hoofdvestiging is in Vlaardingen gehuisvest. Daarnaast is er een nevenvestiging in Dordrecht van waaruit de voorbereidende en uitvoerende activiteiten voor projecten in de regio Drechtsteden worden georganiseerd.

 

Elk Groep

elk® is opgericht in 2000. Het is een modern en innovatief familiebedrijf, gespecialiseerd in het transformeren, renoveren en onderhouden van vastgoed. Met zo’n 400 medewerkers, werkzaam vanuit negen vestigingen in het westen, oosten, midden en zuiden van Nederland behoort de elk® groep tot de top van de Nederlandse onderhouds- en renovatiebedrijven. elk® zet in op duurzame groei, innovatie en ontwikkeling voor de lange termijn.

Uit eerdere samenwerkingen tussen de twee partijen werd al snel duidelijk dat beide op meerdere vlakken dezelfde visie delen. Dit gaf vertrouwen om samen de toekomst in te gaan.

‘Deze samenwerking zorgt voor synergie en continuïteit in optima forma voor onze medewerkers en opdrachtgevers’, licht Pieter Hans de Goede toe. ‘Samen met elk® werken we toekomstgericht aan een continue verbetering van onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers met behoud van de kernwaarden van een familiebedrijf.’

 

Crossminds

Crossminds begeleide het overnametraject aan de kant van De Goede Vastgoedonderhoud in de persoon van Pieter Poortvliet.

 

Wens je ook graag ondersteuning bij een dergelijk traject? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl