Crossminds begeleidt de aandeelhouders van Broere B.V. met de verkoop aan Bouwgroep Schrijver

Crossminds begeleidt de aandeelhouders van Broere B.V. met de verkoop aan Bouwgroep Schrijver

Aannemingsbedrijf Broere uit Terneuzen wordt onderdeel van Bouwgroep Schrijver. Bouwbedrijf De Bruijne en Aannemingsbedrijf Broere zullen per 1 januari gefuseerd samen gaan onder de naam Broere de Bruijne B.V.

Broere

Broere B.V. is voornamelijk actief in de particuliere mark,  maar realiseert ook zakelijke projecten. Het accent ligt op maatwerk oplossingen in zowel nieuwbouw als aan- of verbouw.

Broere B.V. is een, in 1980 opgericht, familiebedrijf. Na de oprichting van het bedrijf als eenmanszaak is het bedrijf gegroeid tot een allround aannemingsbedrijf met ruim 10 personeelsleden onder de leiding van Gerrit Broere. De huidige verkopers hebben het bedrijf destijds voortgezet van hun vader, die nog altijd ondersteunend actief is in de onderneming.

Aannemingsbedrijf Broere heeft inmiddels al 37 jaar ervaring met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfsgebouwen. Daarmee is het bedrijf ook officieel erkend als Fundeon leerbedrijf.

 

Bouwgroep Schrijver

Bouwgroep Schrijver heeft als familiebedrijf meerdere vestigingen in Zuid-West Nederland. Daarbij heeft elke vestiging binnen de bouwgroep een rijke historie

Bouwbedrijf Schrijver (’s-Gravenpolder) is opgericht in 1950, Bouwbedrijf Krijger (Poortvliet) zelfs al in 1726, Jongekrijg+Maasbouw (Puttershoek) werd in 1920 opgericht en Bouwbedrijf de Bruijne (Terneuzen) is opgericht in 1931.

”Nadat vorig jaar Bouwbedrijf De Bruijne onderdeel is geworden van Bouwgroep Schrijver zien we een grote aantrekkingskracht van opdrachtgevers in Zeeuws-Vlaanderen. Om deze opdrachtgevers maximaal van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat onze vestiging in Terneuzen voldoende capaciteit heeft, de overname van Broere is hierin een mooie stap!’’

Samen met het team van Huysmeesters en Broere hopen ze begin 2023 een nieuw bedrijfspand te betrekken aan de Haarmanweg 19 in Terneuzen

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl