Crossminds begeleidt de overname van Mondzorgcentrum de Lind door Denteam

Crossminds begeleidt de overname van Mondzorgcentrum de Lind door Denteam

De overname is rond. Mondzorgcentrum de Lind is inmiddels overgenomen door Denteam.

Mondzorgcentrum de Lind

Mondzorgcentrum de Lind is een praktijk voor mond- en gezichtsverzorging gevestigd in Prinsenbeek. Het centrum is, naast reguliere tandheelkunde, gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, implantologie en gebidsprotheses.  De praktijk stond voorheen onder leiding van Hans de Preud’homme d’Hailly de Nieuport en zijn partner Nicole. Zij hebben het centrum recentelijk overgedragen aan Denteam.

Mondzorgcentrum de Lind heeft naast Hans de Preud’homme d’Hailly de Nieuport en zijn partner Nicole een team van 23 vakkundige en specialisten op het gebied van mond- en gezichtsverzorging tot haar beschikking.

 

Denteam

Denteam, voorheen beter bekend als RDW Tandartsen, is een keten met twintig vestigingen in Nederland. Denteam is een geregistreerd handelsmerk van CDC Group Holland B.V. en neemt tandartspraktijken en patiëntbestanden. De organisatie hanteert een buy-and-build strategie waarbij ze tandartspraktijken opkopen en deze toevoegen aan hun netwerk van praktijken.

 

Het team van Crossminds, bestaande uit Marco du Pré en Lars van Heeren, heeft deze transactie begeleid namens Mondzorgcentrum de Lind.

 

Overweeg je zelf ook een aan- of verkooptraject en kan je hier hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl