Crossminds begeleidt de verkoop van de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland

Crossminds begeleidt de verkoop van de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland

Het in Steenwijk gevestigde heerlijkhuisjes.nl is online verhuurder van ca. 3.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Al meer dan 15 jaar heeft zij door focus op nauw contact met eigenaren en verhuurders, een krachtig verhuurplatform weten op te richten.

Per 1 december 2020 heeft heerlijkehuisjes.nl de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland overgenomen. Zeeland Vakantie, de handelsnaam van de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland, heeft 140 vakantiewoningen in bemiddeling.

Met deze overname breidt heerlijkehuisjes.nl het aanbod in Zeeland uit naar 650 accommodaties. Arjan Dekker, directeur van heerlijkehuisjes.nl ziet deze overname als een investering in de toekomst. Hij is er van overtuigd dat heerlijkehuisjes.nl nu een onderscheidende dienstverlening kan bieden voor zowel gasten als eigenaren van vakantiewoningen in Zeeland.

 

VVV Zeeland

Omdat VVV Zeeland eind 2020 ophoudt te bestaan is er de afgelopen maanden gezocht naar een goede en betrouwbare overnamekandidaat voor de verhuur van particuliere woningen in Zeeland.

Erik van den Dobbelsteen, directeur van VVV Zeeland, is blij met de verkoop van Zeeland Vakantie. Hij ziet in heerlijkehuisjes.nl een betrouwbare partner. De transactie biedt behoud van werkgelegenheid voor de medewerkers waardoor de huiseigenaren met dezelfde service worden geholpen en door de zelfde bekende gezichten worden bediend. Tevens blijven de diensten en service, zoals sleutelbeheer en schoonmaak regionaal verzorgd vanuit het regiokantoor in Oostkapelle.

De transactie werd begeleid door Lars van Heeren en Pieter Poortvliet.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl