Crossminds begeleidt de verkoop van Thieu van Dorst Bedrijfswagens

Crossminds begeleidt de verkoop van Thieu van Dorst Bedrijfswagens

Per 1 januari 2020 heeft Fred van der Heijden de onderneming Thieu van Dorst Bedrijfswagens overgenomen van Joop Meijer.

Thieu van Dorst Bedrijfswagens kent een lange historie; de onderneming is door de naamgever in de jaren ’70 gestart in Terheijden. In 2008 is de onderneming, op dat moment bestaande uit drie vestigingen, overgenomen door Joop Meijer. Hij heeft de organisatie uitgebouwd tot de huidige omvang: een organisatie met vestigingen in Breda, Den Bosch, Goes, Roosendaal en Tilburg. De onderneming werd in de afgelopen tien jaar maar liefst viermaal MAN Dealer van het jaar.

Fred van der Heijden is met zijn 45 jaar een bekende in de truck sector. Per 1 september 2018 is hij bij Thieu van Dorst Bedrijfswagens in dienst getreden als Commercieel directeur van de vestigingen Tilburg en Den Bosch. Hiervoor is hij onder meer werkzaam geweest bij MAN Dealer Nederland in diverse commerciële en management functies.

In 2008 heeft het team van Crossminds, de heer Meijer geassisteerd bij de aankoop van Thieu van Dorst. In 2018 is geassisteerd bij de aankoop van de vestigingen Den Bosch en Tilburg . Wij zijn trots dat wij Joop Meijer nu hebben mogen begeleiden met zijn exit maakt ons trots en maakt de cirkel rond.

De transactie werd begeleid door Lars van Heeren, Pieter Poortvliet en Manfred Zurhorst en is op 3 januari 2020 afgerond.

 

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl