Crossminds begeleidt Don Opleidingen bij de overname van Trilling en Van Vugt

Crossminds begeleidt Don Opleidingen bij de overname van Trilling en Van Vugt

Opleidingsinstituut Don Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen gaan samen verder. Door de overname worden de krachten van drie opleidingsinstituten met elkaar gebundeld.

Don Opleidingen

Don Opleidingen is ruim vijftig jaar geleden gestart als eenmansrijschool en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met meer dan honderd (beroeps)opleidingen.

DON biedt meerdere opleidingspakketten aan dat varieert van particuliere scooter- en autorijbewijzen tot beroepsopleidingen voor bus met aanhangerrijbewijzen en terminaltrekkers. Daarnaast wordt er nog een breed scala aan overige diensten aangeboden, waaronder reanimatie- en slipcursussen.

 

Trilling en van Vugt

Verkeersschool Trilling en van Vugt Verkeersopleidingen zijn beide een erkende rijopleider voor beroepschauffeurs en zijn gevestigd in Amsterdam en Wognum. Trilling  beschikt over een eigen verkeer oefencentrum en biedt daar zowel beroepsopleidingen als particuliere rijopleidingen aan.

De drie specialiseren zich in alle (beroeps)rijbewijzen, de nascholing code 95 voor beroepschauffeurs en veiligheidstrainingen. Met de samenwerking worden deze specialismes verder uitgebreid. Daarnaast betekent de samenvoeging dat de drie opleidingsinstituten eenvoudiger klanten door heel Nederland kunnen bedienen.

 

Crossminds

De overname is vanuit Crossminds ondersteund door Marco du Pré en Lars van Heeren.

Kan jij advies of ondersteuning gebruiken bij een dergelijk traject? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl