Crossminds begeleidt ECG Nutrition and Supplements bij de strategische samenwerking met Feral Horse Care

Crossminds begeleidt ECG Nutrition and Supplements bij de strategische samenwerking met Feral Horse Care

Crossminds heeft de strategische samenwerking ondersteund, middels een financieel due diligence.

ECG Nutrition and Supplements

ECG Nutrition and Supplements, gevestigd te België, wordt bestuurd door Equine Care Group (ECG). De Equine Care Group is een internationale aanbieder van hoogwaardige paardenzorg door middel van gespecialiseerde paardenklinieken, labo’s, ambulante zorg en voeding/supplementen. ECG is opgericht in 2021 door Tom Mariën (oprichter paardenkliniek Equitom) en Bencis Capital Partners. Onder de Equine Care Group vallen vijf divisies: ECG Paardenklinieken, ECG Ambulante Zorg, ECG Voeding en Supplementen, ECG Labo’s en ECG Research & Education. De groep is de Europese leider op het vlak van hoogkwalitatieve paardenzorg en telt reeds meer dan 260 werknemers.

 

Feral Horse Care

Voornamelijk onder de merknaam Vitalbix biedt Feral Horse Care voeding en voedingsadvies voor paarden aan. Feral Horse Care is in 2014 opgericht met de missie om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de gezondheid van paarden middels natuurlijke en gevarieerde paardenvoeding. Zo worden er complete voedingspakketten, aanvullende voedingsmiddelen en gezonde beloningen voor paarden aangeboden.

 

Crossminds

Vanuit Crossminds hebben Pieter Poortvliet, Niels Meijer, en Jeffrey Kiepe ECG Nutrition and Supplements bijgestaan door het financieel due diligence uit te voeren.

Auteur

Niels Meijer Crossminds
Niels Meijer

Adviseur

T: +31 6 50 87 62 16

E: nielsmeijer@crossminds.nl