Crossminds begeleidt financiering voor uitbreiding paramedisch centrum

Crossminds begeleidt financiering voor uitbreiding paramedisch centrum

Crossminds feliciteert de ondernemers van de maatschap fysiotherapie Heusdenhout met hun getekende financieringsovereenkomst. Het is een eerste grote stap naar de gewenste uitbreiding van de praktijk. We wensen de ondernemers veel succes met hun uitbreiding en kijken terug op een prettige samenwerking en mooie deal.

 

Eerstelijns paramedisch centrum

De maatschap fysiotherapie Heusdenhout is al sinds 1986 gevestigd in Breda en mag zich sinds 2001 een eerstelijns paramedisch centrum noemen. Ze zijn daarmee één van de voorlopers in de markt. Het paramedisch centrum kenmerkt zich doordat er verschillende disciplines en zorginstanties worden aangeboden onder één dak.

 

Groeiende vraag wakkert uitbreidingsplannen aan

De laatste jaren is er een stijgende groei van patiënten en stijgt ook de vraag naar andere specialisten in het paramedisch centrum. Belangrijke oorzaken hiervan zijn onder andere de goede naamsbekendheid en het hoge expertiseniveau onder de specialisten. De ondernemers zagen hierin een kans om het medische centrum verder uit te breiden. Na veelvuldig contact over deze uitbreidingswens met de vaste contactpersoon bij Crossminds/DRV is het traject gaan lopen.

Jan van Zon (accountant) en Kirsten Schaft (debt advisor) hebben daarbij samen de wens tot uitbreiding opgepakt. Bijzonder daarbij was het aanstekelijke enthousiasme van de ondernemers dat leidde tot een plezierige samenwerking. De uitbreiding van het eerstelijns paramedisch centrum is met de getekende offerte weer een stapje dichterbij. Met de verstrekte financiering is namelijk onder ander het naast gelegen schoolgebouw aangekocht.

 

Vernieuwend plan tot uitbreiding

Het plan van de ondernemers past helemaal in deze tijdgeest. Zo wordt het leegstaande schoolpand volledig getransformeerd tot een medisch centrum om zo te voldoen aan de toegenomen vraag van patiënten. Bovendien wordt er focus gelegd op preventieve zorg en willen de ondernemers zich verder ook richten op het concept fit en lifestyle, door middel van lifestylecoaches en het geven van workshops en lezingen. Wij wensen de ondernemers heel veel succes met de realisatie van deze vernieuwende plannen!