Crossminds begeleidt kinderdagverblijf Hazeltje bij de verkoop aan kinderopvang Lien!

Crossminds begeleidt kinderdagverblijf Hazeltje bij de verkoop aan kinderopvang Lien!

Kinderopvang Lien heeft per 1 juni 2022 kinderdagverblijf Hazeltje overgenomen.

Kinderdagverblijf Hazeltje

Kinderdagverblijf Hazeltje is gevestigd in Vlissingen en bestaat uit twee, dicht bij elkaar gelegen locaties: Hazeltje en Grote Haas. Kinderdagverblijf Hazeltje werd in 1998 opgericht als eenmanszaak in Vlissingen. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaren, Joke en Luud de Vries. Twee jaar later heeft Familie de Vries kinderdagverblijf de Grote Haas in Ter Reede geopend.

Kinderdagverblijf Hazeltje biedt (gezamenlijk) opvang voor circa. 50 kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Kinderopvang Lien!

Kinderdagverblijf Lien is gevestigd in het centrum van Vlissingen en bestaat uit een drietal onderdelen: Kinderopvang, Buitenschoolse opvang en overblijf.

Eveline Luchtmeijer, eigenaresse van Lien, is als gastouder begonnen waarna zij in 2011 besloot om haar eigen kinderdagopvang te starten: Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Lien!.

  • KDV Lien! Biedt opvang voor kinderen van 0-4 jaar.
  • BSO Lien! voorziet voorschoolse opvang (VSO) en naschoolse opvang. Bij de naschoolse opvang hebben zij 2 groepen. Een groep van 0-8 jaar en een groep van 8-13 jaar.
  • Overblijf Lien! Voor de kinderen van de Branding verlenen zij een kleinschalige overblijf. Deze overblijf biedt plek voor maximaal 10 kinderen van groep 1 en 2.

Omdat Hazeltje verbonden is aan de woning van de huidige eigenaren zal deze locatie de deuren sluiten. De locatie Grote Haas wordt regulier voortgezet.

 

Pieter Poortvliet heeft vanuit Crossminds deze overname begeleid aan de kant van kinderdagverblijf Hazeltje.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl