Crossminds begeleidt Primaned Projectadvies bij de overname door Team EIFFEL

Crossminds begeleidt Primaned Projectadvies bij de overname door Team EIFFEL

Crossminds heeft Primaned Projectadvies bijgestaan in het verkoopproces aan Team EIFFEL. Samen met EIFFEL kan Primaned Projectadvies verder bouwen aan een leidende marktpositie in project- en procesmanagement.

Primaned Projectadvies

Primaned Projectadvies begeleidt haar klanten al bijna 25 jaar bij complexe vraagstukken. De ruim 50 adviseurs van Primaned staan opdrachtgevers bij, in onder andere de bouw, infrastructuur, overheid en zware industrie, langs de hele projectcyclus.

 

Team EIFFEL

Team EIFFEL is met ruim 2.500 professionals een toonaangevende speler in de zakelijke dienstverlening. Met expertises in legal, finance, en project- en procesmanagement creëert EIFFEL innovatie en service op maat. Team EIFFEL is onderverdeeld in drie labels, waarvan EIFFEL Projects gespecialiseerd is in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving.

 

Overname

Na de transactie gaat Primaned verder als onderdeel van EIFFEL Projects. Zo kunnen zij samen verder bouwen aan een leidende marktpositie in project- en procesmanagement en verdiepen beide partijen hun expertise in planning en projectbeheersing. Marcel Cornelius, eigenaar en directeur van Primaned Projectadvies, neemt afscheid van het bedrijf. Hij ziet vooral kansen voor klanten én medewerkers:

“Door binnen EIFFEL Projects als netwerk van compacte teams te werken, ontstaat veel ruimte voor groepsdynamiek en ontwikkeling. Voor onze adviseurs gaat het plafond flink omhoog en openen deuren naar de bredere expertises die binnen Team EIFFEL aanwezig zijn. Een mooie voedingsbodem om als EIFFEL Projects marktleider te worden in integraal projectmanagement.”

 

Het betrokken team vanuit Crossminds bestond uit Lars van Heeren, Donna van der Ven en Niels IJsselstein.

Kan jij advies of ondersteuning gebruiken bij een dergelijk traject? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Auteur

Lars van Heeren Crossminds
Lars van Heeren

Senior adviseur

T: +31 6 46 41 45 58

E: larsvanheeren@crossminds.nl