Crossminds begeleidt Ron Feijns Transport bij management buy-out

Crossminds begeleidt Ron Feijns Transport bij management buy-out

Crossminds heeft onlangs begeleiding geboden bij de management buy-out (MBO) van Ron Feijns Transport. De bekende speler in de transportwereld gaat een spannende nieuwe fase tegemoet met medewerker M. Feenstra aan het roer.

Ron Feijns Transport, opgericht in 1991 door de gedreven ondernemer Ron Feijns, heeft zich door de jaren heen stevig verankerd in de transportsector. Vanaf de oprichting met een enkele vrachtwagen tot het uitgebreide wagenpark en specialisaties van vandaag, is het bedrijf blijven groeien en innoveren.

De Management buy-out markeert een nieuwe fase voor het bedrijf. Een Management buy-out (MBO) is wanneer het managementteam van een bedrijf, of een deel daarvan, het bedrijf overneemt van de huidige eigenaar. In dit geval heeft medewerker M. Feenstra, die al jaren voor het bedrijf werkt en bekend is met de bedrijfsvoering, het roer overgenomen.

M. Feenstra’s jarenlange ervaring en kennis van de interne processen en klantrelaties maakt hem een ideale kandidaat voor deze overname. Zijn toewijding aan het bedrijf en de branche als geheel belooft een stabiele en succesvolle toekomst voor Ron Feijns Transport.

De toekomst voor Ron Feijns Transport onder leiding van M. Feenstra is zonder twijfel veelbelovend. Klanten, partners en medewerkers kunnen met vertrouwen vooruitkijken, wetende dat het bedrijf zijn kernwaarden, passie voor logistiek en toewijding aan uitmuntende service zal blijven behouden.

Marco du Pré heeft, namens Crossminds, Ron Feijns begeleid tijdens het MBO-proces.

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl