Crossminds begeleidt succesvolle aandelentransactie tussen CZAV en Casibeans BVBA

Crossminds begeleidt succesvolle aandelentransactie tussen CZAV en Casibeans BVBA

Crossminds heeft CZAV ondersteund bij een succesvolle aandelentransactie met Casibeans BVBA. De transactie versterkt de samenwerking tussen de twee bedrijven en biedt nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling binnen de agrarische sector.

CZAV

CZAV is een coöperatie in de agrarische sector die zich richt op de verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden en andere agrarische producten. Het bedrijf heeft diverse vestigingen in Nederland en België en biedt haar diensten aan duizenden klanten. CZAV heeft als doel om de belangen van haar leden te behartigen en hen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, met diensten als teeltadvies, bodemanalyses en evenementen.

 

Casibeans

Casibeans is een Belgische onderneming gespecialiseerd in de handel en productie van hoogwaardige peulvruchten en zaden. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit en streeft ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden aan haar klanten.

 

Over de transactie

De aandelentransactie tussen CZAV en Casibeans BVBA markeert een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen de twee bedrijven. Door hun krachten te bundelen, kunnen CZAV en Casibeans hun productportfolio uitbreiden, hun marktpositie versterken en inspelen op de groeiende vraag naar duurzame en kwalitatief hoogwaardige agrarische producten.

Casibeans BVBA zal als een aparte entiteit blijven bestaan en zal haar activiteiten voortzetten onder leiding van het huidige managementteam. In de toekomst zullen CZAV en Casibeans BVBA gezamenlijk werken aan het verbeteren van hun product- en dienstenaanbod en het leveren van geïntegreerde oplossingen op het gebied van duurzame landbouw. Deze samenwerking zal naar verwachting resulteren in aanzienlijke groei en innovatie voor beide bedrijven en hun klanten.

 

Crossminds

Vanuit Crossminds heeft Pieter Poortvliet CZAV bijgestaan tijdens het gehele aankoopproces. Het due diligence onderzoek is uitgevoerd door onze collega’s van @Moore Belgium

casibeans

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl