Crossminds begeleidt TopzorgGroep bij de overname van OCA Almere door het uitvoeren van een financieel due diligence

Crossminds begeleidt TopzorgGroep bij de overname van OCA Almere door het uitvoeren van een financieel due diligence

Topzorg Groep en OCA Almere gaan een intensieve samenwerking aan op het gebied van multidisciplinaire dienstverlening.

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties, waaronder fysiotherapie en leefstijl. Samen met dochterondernemingen SRN Revalidatie en Medinello Groep biedt TopzorgGroep ook medisch specialistische revalidatiezorg aan op haar locaties. Door de overname van OCA Almere voegt TopzorgGroep opnieuw een onderdeel van het OCA-netwerk toe aan haar organisatie. Dit verbetert de efficiëntie en kwaliteit van de multidisciplinaire dienstverlening binnen de gehele OCA-organisatie en dus binnen TopZorgGroep. De basis in de medisch specialistische revalidatie is verder uitgebreid en verstevigd door de toevoeging van OCA Almere.

 

OCA Almere

OCA Almere is een vooraanstaande en veelzijdige totaalaanbieder van bedrijfszorg, arbeidsre-integratie, medisch specialistische revalidatie en eerstelijns fysiotherapie en oefentherapie. De aanwezige specialismen zijn bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie, hart-vaat- en longfysiotherapie, en oncologiefysiotherapie. OCA Almere levert ook gecertificeerde zorg van het Chronisch ZorgNet.

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel TopzorgGroep als OCA Almere. Hiermee verstevigen ze de kwaliteit, effectiviteit en duurzaamheid van de zorgverlening.

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep opnieuw mogen bijstaan door het uitvoeren van een fiancieel due diligence en het bieden van begeleiding rondom de transactie. Pieter Poortvliet, Donna van der Ven en Arjen Treure hebben vanuit Crossminds een actieve rol gespeeld bij deze transactie.

Auteur

Donna van der Ven Crossminds
Donna van der Ven

Analist

T: +31 6 29 64 06 82

E: donnavanderven@crossminds.nl