Crossminds begeleidt VAN AS bij de succesvolle overname van het Belgische Crea Print Group

Crossminds begeleidt VAN AS bij de succesvolle overname van het Belgische Crea Print Group

Crossminds heeft VAN AS ondersteund bij een succesvolle overname van het Belgische Crea Print Group die VAN AS toegang geeft tot de Belgische en Franse markt.

VAN AS

VAN AS is een print en sign bedrijf, gespecialiseerd in promotiemateriaal (point-of-sale), in de productie van kalenders en in grootformaat bedrukkingen. VAN AS beschikt over een groot en divers machinepark, waardoor het onderscheidende producten kan aanbieden ten opzichte van een traditioneel grafisch bedrijf.

 

Crea Print Group

Crea Print Group is een Belgische onderneming actief in point-of-sale en bedient de Belgische en Franse markt onder andere met een gepatenteerd product. Daarnaast is Crea actief in de groenmarkt in Nederland, België en Frankrijk, een specifieke niche binnen de point-of-sale markt.

 

Over de transactie

VAN AS was al (beperkt) actief in de Belgische markt, de transactie maakt het voor VAN AS mogelijk haar activiteiten in deze markt uit te breiden en zich stevig in de Belgische en Franse markt te vestigen. Door de toepassing van de kennis van VAN AS en een toevoeging van het productaanbod van de sterke Nederlandse organisatie liggen er voor VAN AS veel kansen om de volledige potentie van de markt te benutten.

 

Begeleiding

Vanuit Crossminds is het traject begeleid door Marco du Pre en Jorrit op den Dries met begeleiding van Hana Hodzic in het due diligence als onderdeel van het aankooptraject. Op juridisch gebied is er nauw samengewerkt met Eric Spreij en Roeland Berger van Herik Verhulst en Catherine Errygers van Moore Law Belgium. We bedanken ieder voor de prettige samenwerking tijdens dit intensieve traject.

 

Van as Grafimedia

Auteur

Jorrit op den Dries Crossminds
Jorrit op den Dries

Adviseur

T: +31 6 34642589

E: jorritopdendries@crossminds.nl