Crossminds heeft BD Lease begeleid bij de overname door FinancialLease.nl

Crossminds heeft BD Lease begeleid bij de overname door FinancialLease.nl

BD Lease is overgenomen door FinancialLease.nl. De overeenkomst tussen de bedrijven is op 13 april getekend. De overname past in de groeistrategie van FinancialLease.nl, dat hiermee haar positie in Noord-Nederland verder versterkt. Voor BD Lease biedt de overname de mogelijkheid om mee te groeien in een grotere organisatie en om toegang te krijgen tot nieuwe producten en diensten.

BD Lease

BD Lease is een toonaangevend leasingbedrijf dat flexibele en op maat gemaakte leaseoplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij hun jarenlange ervaring, uitstekende klantenservice en sterke partnerschappen met gerenommeerde merken, heeft BD Lease zich weten te onderscheiden als een betrouwbare en vooruitstrevende speler in de leasingmarkt.

 

FinancialLease.nl

FinancialLease.nl is een platform in Nederland dat zich richt op het aanbieden van financiële leaseoplossingen voor ondernemers en bedrijven. Met een realtime voorraad helpt FinancialLease.nl klanten bij het vinden van de perfecte leaseovereenkomst. Door innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel te houden, heeft FinancialLease.nl zich weten te positioneren als dé online specialist in de financiële leasebranche.

BD Lease heeft bewezen een van de sterkste offline spelers in de markt te zijn, met een uitgebreid netwerk binnen de automotivesector. Door onze krachten te bundelen vergroten we direct onze positie in de markt”, aldus Jurriën van Dijk, ceo van FinancialLease.nl.

Ook de directie BD Lease blijft aan met Peter van der Horst als algemeen directeur. “Wij blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige financiële oplossingen en persoonlijke service aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om onze strategie voort te zetten en bij te dragen aan het succes van de nieuwe samenwerking tussen BD Lease en FinancialLease.nl”, aldus Van der Horst.

De partijen blijven separaat de markt bedienen. Dit betekent dat autobedrijven en klanten kunnen rekenen op dezelfde dienstverlening die ze gewend zijn. Al met al lijkt de overname van BD Lease door FinancialLease.nl een goede zet te zijn voor beide partijen.

 

Vanuit Crossminds heeft Marco du Pré, BD Lease begeleid bij het gehele overnameproces, van de eerste gesprekken tot aan de uiteindelijke transactie.

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl