Crossminds heeft Decolabel bijgestaan in het verkoopproces aan Supertape

Crossminds heeft Decolabel bijgestaan in het verkoopproces aan Supertape

Na een succesvolle samenwerking, in de afgelopen tien jaar, hebben Decolabel en Supertape besloten om een volgende stap te zetten in de samenwerking en de twee ondernemingen te doen samensmelten. Supertape zal hiertoe 100% van de aandelen in Decolabel overnemen. De heer C. Dekker, oprichter van Decolabel,  gaat met pensioen en beide directieleden Anneke en Leander Dekker zullen in dienst treden bij Supertape.

Decolabel

Decolabel is een familiebedrijf en specialist op het gebied van de productie van etiketten welke zij produceert voor verschillende branches.

 

Supertape

Supertape is een producent van zelfklevende tape en opgericht in 1962. Na groei, verdere ontwikkelingen en enkele overnames is Supertape gekomen tot een onderneming met ruim 200 medewerkers in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen.

Supertape en Decolabel hebben voor ogen om verder te groeien door gebruik te maken van elkaars sterke punten; zo gaat men het verkoopnetwerk van Supertape trainen en informeren over de mogelijkheden van label drukken. Op deze wijze wil men een bredere leverancier worden voor reeds bestaande klanten van Supertape. Andersom zal het Commerciële netwerk van Decolabel benut worden om de tapes van Supertape te verkopen.

Decolabel werd gedurende het traject vanuit Crossminds begeleidt door Jeroen Elst.

Auteur

Jeroen Elst Crossminds
Jeroen Elst

Senior adviseur

T: +31 6 12 83 30 98

E: jeroenelst@crossminds.nl