Crossminds heeft Verfwebwinkel.nl bijgestaan in het verkoopproces aan Fixami

Crossminds heeft Verfwebwinkel.nl bijgestaan in het verkoopproces aan Fixami

Fixami – moederbedrijf van Gereedschapcentrum.nl – neemt Verfwebwinkel.nl over

Verfwebwinkel.nl

Verfwebwinkel.nl is in 1959 als familiebedrijf gestart en is actief op het gebied van online verkoop van en handel in verf, verf-gerelateerde producten, (elektrisch) gereedschap en verfspuiten. In 2010 is de online winkel gestart en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online verfwinkels in Nederland. Verfwebwinkel voert een uitgebreid assortiment van alle toonaangevende verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma, Wijzonol en Farrow & Ball.

 

Fixami

Fixami is sinds 2007 actief binnen de online gereedschaps- en DIY-branche onder de naam Gereedschapcentrum.nl en sinds 2016 in o.a. België, Frankrijk, Spanje en Duitsland onder de naam Fixami. Inmiddels is Fixami marktleider in Nederland en België voor alle soorten gereedschap en aanverwante producten, zowel professioneel als DIY gerelateerd. Sinds 2020 heeft Foreman Capital een meerderheidsbelang in de onderneming.

 

Foreman Capital

Foreman Capital is een ondernemende investeringsmaatschappij gericht op groeiende winstgevende bedrijven in het MKB, die actief zijn in handel, dienstverlening, productie en e-commerce. Vanuit haar kantoren in Amsterdam en Kopenhagen ondersteunt het Foreman team al 25 jaar ondernemers, DGA’s en (voormalige) familiebedrijven in het realiseren van groeiambities en het verder professionaliseren van ondernemingen.

 

Crossminds

Crossminds heeft de aandeelhouder van Verfwebwinkel gedurende het gehele verkooptraject begeleid bij de verkoop aan Fixami.

Het betrokken team vanuit Crossminds bestaat uit Marco du Pré en Arjen van de Velde.

 

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl