Crossminds ondersteunt TopzorgGroep bij verdere uitbreiding met de overnames van FysioTotaal, OCA Alphen aan den Rijn, OCA Stuivesant en Fysio Sluijters

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep bij verdere uitbreiding met de overnames van FysioTotaal, OCA Alphen aan den Rijn, OCA Stuivesant en Fysio Sluijters

 

TopzorgGroep breidt haar keten uit door middel van vier overnames in verschillende regio’s. Crossminds heeft hierin opnieuw een rol mogen spelen door middel van het uitvoeren van een financieel due diligence.

De overnames van FysioTotaal, OCA Alphen aan den Rijn, OCA Stuivesant en Fysio Sluijters vormen een belangrijke stap in het realiseren van landelijke dekking door de TopzorgGroep-keten. De overnames zijn onderdeel van de buy-and-build strategie, die TopzorgGroep met haar aandeelhouder Capital A voert. De overnames dragen bij aan kwalitatieve groei, innovatiekracht, toekomstbestendigheid van partijen en hogere kwaliteit van zorgverlening voor de patiënt.

 

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. Samen met partner SRN Revalidatie biedt TopzorgGroep op haar locaties eveneens medisch specialistische revalidatiezorg aan.

De TopzorgGroep beschikt over een forse backoffice ter ondersteuning van de zorgprofessionals en praktijken en is ook geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’. Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat

 

FysioTotaal Harderwijk

FysioTotaal Harderwijk is een vooraanstaand fysio- en oefentherapeutisch centrum met twee locaties in Harderwijk. Er zijn binnen FysioTotaal verschillende specialisaties aanwezig, zoals fasciatherapie, manuele therapie, bekkentherapie, sportfysiotherapie, handtherapie en fysiotherapie bij Parkinson. Daarnaast biedt FysioTotaal revalidatieprogramma’s en leefstijlprogramma’s aan.

 

Fysio Sluijters

Fysio Sluijters is een veelzijdige praktijk met twee locaties in Boxtel, waar onder meer reguliere fysiotherapie, manuele therapie bekkenfysiotherapie, dry needling, cesartherapie, ergotherapie en oncologische revalidatie wordt aangeboden.

 

OCA Alphen aan den Rijn & Global Fysio

OCA Alphen aan den Rijn en Global Fysio is een centrum voor fysiotherapie, manuele therapie en 2e lijns pijnrevalidatie, waar men tevens terecht kan voor sportief medisch bewegen en personal training.

 

OCA Stuivesant

OCA Stuivesant is een vooraanstaande en veelzijdige totaalaanbieder van bedrijfszorg, arbeidsre-integratie, medisch specialistische revalidatie en eerstelijns fysiotherapie en oefentherapie. Daarnaast biedt OCA Stuivesant programma’s voor leefstijlbegeleiding voor onder andere UWV cliënten.

Door de overname van OCA Alphen aan den Rijn en OCA Stuivesant voegt TopzorgGroep opnieuw een onderdeel van het OCA-netwerk toe aan haar organisatie. Dit verbetert de efficiëntie en kwaliteit van de multidisciplinaire dienstverlening binnen de gehele OCA-organisatie en dus binnen TopZorgGroep.

Vanuit Crossminds zijn de due diligence onderzoeken uitgevoerd door Pieter Poortvliet, Donna van der Ven, Niels IJsselstein en Arjen Treure.

Kunnen wij jou helpen bij een dergelijk traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Auteur

Donna van der Ven Crossminds
Donna van der Ven

Analist

T: +31 6 29 64 06 82

E: donnavanderven@crossminds.nl