Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van Careworx door het uitvoeren van een financieel due diligence

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van Careworx door het uitvoeren van een financieel due diligence

Careworx is een vooraanstaand sport- en orthopedisch beweeg- en zorgcentrum in Noord-Holland. De overname van Careworx door TopzorgGroep is onderdeel van de buy-and-build strategie die TopzorgGroep met haar aandeelhouder Capital A voert. De overname draagt bij aan kwalitatieve groei, innovatiekracht, toekomstbestendigheid van partijen en hogere kwaliteit van zorgverlening voor de patiënt.

Careworx

Careworx is een beweeg- en zorgcentrum dat zich richt op fysiotherapie, sport, vitaliteit, arbodienstverlening en aanverwante specialisaties. Careworx biedt zorg aan onder andere geblesseerde top-breedte sporters, mensen met chronische aandoeningen, en orthopedische patiënten. De behandelingen van Careworx worden gegeven volgens de laatste richtlijnen met behulp van innovatieve behandelmethodes en met gebruik van nieuwe technologieën.

Ivo van Loo, CEO van TopzorgGroep, is blij met de samenwerking met Careworx:

“De kernwaarden van Careworx als samenwerken, innoveren en transparantie spreken ons aan. Dit zie je ook terug in de (multidisciplinaire) samenwerkingen in de regio met zorgcentra, bedrijven en ZBC’s en activiteiten in de Arbo en vitaliteit.”

 

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. Samen met partner SRN Revalidatie biedt TopzorgGroep op haar locaties eveneens medisch specialistische revalidatiezorg aan.

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep ondersteund bij deze transactie door de uitvoering van een financieel due diligence onderzoek en begeleiding rondom de transactie.

Vanuit Crossminds werd deze transactie begeleid door Pieter Poortvliet, Donna van der Ven en Levi Lindhout.

Auteur

Donna van der Ven Crossminds
Donna van der Ven

Analist

T: +31 6 29 64 06 82

E: donnavanderven@crossminds.nl